Pörgesse fel vállalkozását!

2010.11.04. 11:26
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Mindennapi segítség kis- és középvállalkozásoknak

Kezdjük az alapoknál. Mi is a Széchenyi Kártya lényege és hogyan segíti a vállalkozások mindennapjait?

Elsősorban a cégek átmeneti cash-flow problémák áthidalásában van fontos szerepe. A Széchenyi Kártya egy kedvezményes kamatozású, államilag támogatott folyószámlahitel konstrukció, mely a legalább egy éve működő vállalkozásoknak egyszerűsített eljárással igényelhető, szabadon felhasználható hitelt nyújt.

Melyek a Széchenyi Kártya legfontosabb jellemzői és előnyei?

Először is kiszámítható, mivel forint alapú, így nincs árfolyamkockázat. Emellett kényelmes és rugalmas is, mert a hitelcél előzetes megadása nélkül, szabadon felhasználható. Az igényelhető hitelkeret minimális összege 500 ezer Ft a maximuma pedig 25 millió Ft, futamideje pedig 1 plusz 1 év. A hitelkeret automatikusan a cég pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódik, így igénybevétele és törlesztése is automatikusan, a számlamozgásokkal együtt történik. Fontos az is, hogy kamatot csak a ténylegesen felhasznált hitelösszeg után kell fizetni. A hitel igénybevételéhez nem szükséges ingatlan fedezet, ebben a konstrukcióban a biztosíték a cég magánszemély tulajdonosainak készfizető kezessége, valamint a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása.

Most Önök ráadásul kedvezményes díjakkal is kínálják...

Így van, az idén folyósított hitelkerettel rendelkező ügyfeleinknek jövő év március 31-ig az elektronikus forint átutalásaikért bankon belül nem számítunk fel díjat, bankon kívül pedig csak 50 Ft-ot.

A Széchenyi Kártya Program többi terméke is elérhető az Erste Banknál?

A Program kiterjesztésének köszönhetően hamarosan három éves futamidőre maximum 25 millió forintos forgóeszköz hitelt, illetve 10 éves futamidejű, maximum 50 millió forintos beruházási hitelt is tudunk nyújtani ügyfeleinknek, így a Széchenyi Kártya Program keretein belül is tudunk rövid-, közép- és hosszú távra is pénzügyi megoldásokat kínálni.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.