Felső(bb) oktatás a ZsKF-en!

2011.10.13. 13:41 Módosítva: 2011.10.13. 16:05
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Indul a keresztfélév és ezzel újra úrrá lesz az országon a „hol tanuljak tovább” hurrikán.

Ebben a viharban nehéz megtalálni a kivezető utat. A felsőoktatás az élethosszig tartó tanulás elvét követve, minden korosztálynak meg kell(ene) találni a neki való felsőoktatási intézményt, továbbképzést, tanfolyamot, tanulnivalót.

A Zsigmond Király Főiskola 11 éve sikeresen működik, azóta hallgatói létszámát megtízszerezte. Mindez annak köszönhető, hogy az oktatásban előtérbe helyezi a gyakorlatorientáltságot, és a munkaerőpiac szereplőinek bevonásával igyekszik a felhasználói igényeknek is megfelelni.

Idén novemberétől és keresztféléven 11 alap- és 6 mesterképzés mellett több továbbképzés és tanfolyam is indul a ZsKF-en, melyekkel a jelentkezők szélesíthetik tudásukat egy adott témakörben. Elindul a művészeti felvételi előkészítő neves képzőművészek vezetésével, új népszerű képzésként már lehet választani  rádió műsorvezető és szerkesztő, vagy a hangmester és rendezvény technikusi szakmákat az Első Magyar Rádiós Akadémián, profi rádiósok és hangmérnökök mentorálasával.

Hallgatóink olyan multinacionális cégeknél, vagy médiumoknál gyakornokoskodhatnak, ahol a szakma elsajátítása mellett még akár állást is találhatnak. Több hallgatónk „ragadt” már így a gyakorlati helyen, megvalósítva álmait. Szakmai kutatások is alátámasztják, hogy a ZsKF-en végzett hallgatók több mint 90%-a talál magának állást.

Külön figyelmet fordítunk az „50 pluszos” korosztályra, ezért indítottuk a III. kerületi Önkormányzattal a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiáját. Jelenleg az Akadémián térítésmentesen,  érdekes, generációjuknak fontos kérdésekről hallgat előadásokat a több száz  érdeklődő.

Aki igazi viharvadász akar lenni itt a helye nálunk, mi mindenkit kihívásokkal és kalandokkal teli új lehetőségekkel várunk.

www.zskf.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.