Wellness, gasztronómia és szórakozás

2012.08.01. 11:24 Módosítva: 2012.08.02. 13:03
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Aki igazán különleges helyszínt és programot keres az államalapítás ünnepére, augusztus 20-át töltse az Oxygen Wellness Naphegyen! Ekkor ugyanis a központ kilép hagyományos szerepéből, és a fitness fellegvárából a szórakozás centrumává válik. Ezen a jeles napon a tűzijáték mellett a gasztronómiáé és a szórakozásé a főszerep. Kora délutántól különleges wellness programok és szauna felöntések várják a pihenni vágyó érdeklődőket. Az esti programkínálatot bor- és pálinkakóstolók, valamint a Vinopolis Naphegy chefje által vezetett látványkonyha színesíti. A hangulatról Tóth Gabi és Dj Mark Brooker gondoskodik. Az est fénypontjaként a tűzijátékot a vendégek a Tabán fölé magasodó tetőteraszról nézhetik meg, ahonnan a Budai Várat és a Citadellát is magába foglaló varázslatos panorámában is gyönyörködhetnek.

Részletes program

  • 16:00 – 22:00 wellness programok és különleges szauna felöntések
  • 16:00 -19:00 hidegbüfé
  • 18:30 – 19:00 bor- és pálinkakóstoló
  • 19:00 – 22:00 látványkonyhával egybekötött vacsora
  • 21:00 tűzijáték
  • 21:40 – 22:10 bor- és pálinkakóstoló
  • 22:20 – 22:50 Tóth Gabi fellépése
  • 23:00 disco DJ Mark Brookerrel

Az esemény alkalmából a Vinopolis Naphegy étterem ünnepi új kenyérrel, valamint házi készítésű kenyérkülönlegességekkel kedveskedik a vendégeknek.

Szórakozás az egész családnak

Mivel az Oxygen Wellness Központok a család minden tagját szeretnék bevonni az egészséges életmód és a színvonalas szórakozás lehetőségeibe, ezen a kiemelt ünnepen a gyerekek éppolyan szívesen látott vendégek, mint a felnőttek.

A felnőtt belépőjegy tartalmazza a wellness és fitness szolgáltatások használatát, egy Frozen Margarita welcome koktélt, 4 darab alkoholos vagy alkoholmentes italra beváltható kupont, valamint a hidegbüfé és a látványkonyha menüjéből, illetve az üdítőital csomagból történő korlátlan fogyasztást, továbbá a meghirdetett programokon való részvételt.

A gyerekek szintén választhatnak a hidegbüfé és a látványkonyha kínálatából, valamint az üdítőital csomagból. Természetesen ők is részt vehetnek a látványos, izgalmas programokon, de ha mégis játszani szeretnének, gyermekfelügyelők irányításával azt is megtehetik.

Helyszín:Oxygen Wellness Naphegy 1016 Budapest, Naphegy u. 67.

Bővebb tájékoztatás:

+36-1-799-0404

salesnaphegy@oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.