De van olívaolaj-leves is, pirított éticsigával.
De a jól megérdemelt desszert sem marad el.
2024.08.05. 05:54 Módosítva: 2024-08-07 12:47:11
Igaz, ehhez az országot el kellett hagynia.
A váci Édes Vonal cukrászda cukrásza alkotta meg.
Meglepő fogás lett a győztes.
2024.07.29. 05:50 Módosítva: 2024-07-30 18:52:34
VígVarjúi kalandok a Vigadóban.
Izgalmas verseny kezdődik a napokban.
Több pontosság, konyhai szigor, figyelem és bátorság kell ide.
2024.07.09. 21:07 Módosítva: 2024-07-10 13:28:16
Bár a csúcséttermek a felső néhány százalék kiváltsága, egyre több átlagember is belekóstolhat.
A kérdés, lehet-e erőből főzni.
Így járt a magyar színész külföldön.
2024.07.03. 20:02 Módosítva: 2024-07-04 13:19:47
A gasztronómia a diplomácia egyik legősibb formája.
Cayman, mégsem egzotikus.
Van hely, ami duplázott.
A régi idők emlékére felhúzzák a redőnyt.
A hely, ahol szárba szökken a zeller.
Nincsen ennél jobb fúzió.
Amit mi is elkészíthetünk otthon.
Ennél többet nem lehet mit mondani egy rizottóról.
2024.05.25. 15:42 Módosítva: 2024-05-26 16:03:47
Felfaltuk a női energiákat.
Előtte múltidézés és húsleves.
Az Arany Kaviárban az őzgerinc is világhírű.
2024.04.30. 12:29 Módosítva: 2024-05-02 11:33:29
Két és fél nap alatt Kiskörétől Tokajig.
Hol van az a nyár, hol a régi szerelem...
Polgári kiülő, beülő, sok fényképpel.
Sokan vannak, akik egy étterem vagy bor miatt választanak magyar úti célt.
Kakas, mangalica és a szürke szürkemarha.
Érdemes egy kis sámlit tartani a konyhában.
Chris, Szicília, tenger és vad édeskömény.
Ez az ország egyetlen tiszta vérvonalú, klasszikus, szenvedélyes francia konyhája.
Csak böngészni kell, majd rendelni.
Körúton innen és Koool.
High5 Bistro, Inárcs határában.
A gasztronómiai fesztivált május 24. és 26. között rendezik meg a Millenárison.
Fácánleves QR-kóddal.
A klasszikus vendéglátás hús-vér vendéglátó nélkül csak imitáció.
A mangalica is makacs módon ragaszkodik csontjához.
Pezseg a fúziós szándék.
Ilyen még nem volt a tóparton.
Egyszerűbben jobb lehetne.
Akiket a zsálya füstje megcsapott.
A vendégeket ilyen látvány fogadhatja – szavazzon, melyik a legjobb!
A keleti konyha vésnöki pontossággal kimódolt ízei.
2023. december 31., 07:56
Manapság szilveszteri bulikat rendeznek ott, ahol 300 éve betyárok tengették a mindennapjaik.
2023. december 27., 12:02
54 éves volt.
2023. december 26., 10:28
…és az imára kulcsolt kéz.
2023. december 22., 15:24
Meg kell fizetni a logót egy ugyanolyan ízű panettonén.
2023. december 11., 06:22
Bélszín és túrógombóc a toronyház tövében.
Fent a karzaton, fotelben ülve.
2023. november 30., 16:12
Betekintést kapunk az egyes ételekhez kapcsolódó rituális szokásokba is.
A konyha tele van mesés szerekkel.
2023. november 27., 06:12
Legyen az a gombóc rücskös, akkor jó.
2023. november 20., 15:38
A jegyértékesítés december 2-án indul.
Nem csak magyar és lengyel a két jó barát.
2023. november 13., 20:04
Sportos kontextusban tárták a hallgatóság elé a gasztronómia témáit.
2023. november 13., 11:00
Tóth Pál útja a csillagokig.
A New York Kávéházba sokszor egy óráig is tarthat a bejutás.
Az Index Könyvek gondozásában megjelent Vajda Pierre új könyve.
Morzsa és tészta a sétálóutcában.
Édes és drámai történet.