A ma használt űrélelmiszerek szavatossága lejárna egy Mars-utazás alatt.
Vizapacal, kaviár.
Három umami a restiben.
Miért hordanak kalapot a szakácsok?
A budai étterem neve: Monkey.
Versenyben még a moszatok és a hínárok.
Radikálisok, dödöllések, nudlisok.
Vannak azonosítható jegyek.
Ígéret a kávéház helyén, a körúton.
Pedig Pierre csak egy sóletféléről kezdett mesélni.
A gulyásleves példaértékű, érdemes szabadalmi oltalmat kérni rá.
Terítéken a különleges alapanyagok.
Pierre ezúttal biztosra ment, pedig semmi sem biztos.
Hihetetlen, ahogyan ötven év alatt az egykori halászfalu a világ egyik legnagyobb turistamágnesévé vált, nem mindennapi gasztronómiával.
Mást ajánl a férfiaknak, az asszonyoknak és a gyermekeknek.
Itt a húsvét, itt van újra...
Itt nem az számít, hogy dunai vagy tiszai, netán balatoni.
Pierre szaftos történetet mesél.
Pierre benézett a Levantéba, be.
A rezsibiztos egy felcsúti szakácsversenyen mondott beszédet.
Terítéken ez a pazar bélszín.
Szokásba jött a zöld.
Terítéken a téli remegő.
Pho és a francia kapcsolat, verhetetlen árakkal.
Minden asztalnak van története. Csak legyen asztal.
Pierre a helyi gazdaságok fontosságáról mesél.
Minden változik, az ételek alapanyaga is.
Pierre kihegyezte ceruzáját.
Az Im-oon méltó utód.
Apró hasznosságok, életmentő figyelmességek.
A Gundel vezette korábban a menzát a Karmelita kolostorban.
Pierre év végi nagy értékelője.
2022. december 26., 18:58
Év végi Pierre – Ázsia módra.
2022. december 19., 17:19
Az étteremkritikus év végi vallomása.
Életre kel a a három testőr városa.
2022. december 14., 12:23
Pierre segítséget hívott.
Hétfő, Pierre csak ennyit mond…
Elolvastuk, és utána sóvárogva vágytunk egy hideg, másnapos pizzára.
A Sunday Brunch vendége Vajda Pierre.
2022. november 28., 10:13
Mimama, ahová Pierre betért.
Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
2022. november 21., 08:06
Óvatosan, csak erős gyomrúaknak ajánljuk!
Velünk élő gasztronómia és történelem.
2022. november 14., 10:29
Van, aki elaprózva szereti.
2022. november 12., 13:12
A színész életében először kóstolta a magyar ételkülönlegességet, videót is posztolt róla.
Pierre elszállt a budaörsi FlyBy Steakhouse-ban.
2022.11.01. 14:00 Módosítva: 2022-11-02 11:57:44
Csúcsminőségű kávépörkölés testközelből Sopronban.
Pierre elutazott – Újpestre.
Folytatódik az ázsiai tésztakörkép.
Pierre befordult a Stelázsiba.
Kis ázsiai körkép a magyar konyhákban.
A gasztronómiai író 130 szakácskönyvvel gazdagította a magyar konyhaművészetet.
Pierre beült a Laurel étterembe – és kóstolt.
Iszonyatosan sok élelmiszert dobunk a kukába.
Árrések az étlapon.
Pierre könyvet ír, megint. Tokajon játszódik majd. Ott is.
Minden út a Római-partra vezet.
Borítékolható, hogy drágulnak az édességek.
Történelmi podcast a gasztronómia nagy válságairól.