Laura, Alida
16 °C
32 °C

Adatra hangolva

2014.02.04. 12:29 Módosítva: 2014.02.04. 12:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Átláthatóbb tarifák, még több mobilnetezés az ország legnagyobb 4G hálózatán: a Telekom megújítja mobiltarifáit. Emellett az online számlaügyintézést új kedvezménnyel ösztönzi, és otthoni szolgáltatások mellé kedvezményes mobilajánlatot kínál.

Február 1-jétől a Telekom mobiltelefonos ügyfelei megújult tarifaválasztékból válogathatnak. A cég a kevesebbet telefonáló előfizetők számára az új Move díjcsomag családot ajánlja, a nagyobb igényű felhasználók számára pedig a már jól ismert, korlátlan beszélgetést biztosító Next csomagok jelentenek vonzó lehetőséget. Ráadásul ezek mindegyike hozzáférést biztosít a szolgáltató igazi mobilnet élményt jelentő 4G hálózatához.

Azok a havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelek, akik még nagyobb adatmennyiségre vágynak, az új NetPlusz adatdíjcsomagok közül választhatnak. Az intenzív netezők már akár 5GB-tal is bővíthetik az alap díjcsomagjukban benne foglalt adatmennyiséget, ha a NetPlusz XXL opciót kérik mellé. A fiatalok életstílusához szabott díjcsomagok közül a 10 és 18 év közötti fiataloknak a Fun S, illetve az Eco Surf díjcsomagot, az egyetemisták és főiskolások számára a Telekom a Like S díjcsomagot ajánlja.

Mivel egyre többen használnak több mobileszközt is, sőt néha párhuzamosan, Duonet opciót mostantól az előfizetők már bármelyik új díjcsomag mellé, mindössze 500 Ft havidíjért vásárolhatnak, amely egy második SIM-kártya segítségével lehetővé teszi, hogy a csomagban foglalt adatmennyiséget megosszák az eszközeik között.

A Telekomnál érdemes mindig online módon és időben rendezni a mobilszámlát, aki ugyanis újonnan fizet elő a Fun Aranytárskártya, Like S vagy Move díjcsomagokra, és egyúttal vállalja, hogy elektronikus számlára vált, online és határidőre fizeti a számláit, valamint regisztrál az e-Pack kedvezményre, az havonta 300 Ft kedvezményt kap a díjcsomagja havidíjából. Az online számlaügyintézés nemcsak kényelmes, hanem egyúttal környezetbarát, papír-, utazás és időtakarékos megoldás.

A Telekom integrált szolgáltatóként kedvezményeket nyújt azon ügyfeleinek, akik otthoni és mobil szolgáltatásokat együttesen vesznek igénybe. Ha például valaki a Telekom Kapcsolat Programban már elérte az arany vagy platina szintet, és a Telekom otthoni szolgáltatásai mellé a Next M díjcsomagot választja, annak havidíjából 33% kedvezményt kap.

Az ajánlatok részletes feltételei a Telekom honlapján (www.telekom.hu) elérhetők.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.