FUSS BE AZ APPODDAL!

2014.05.05. 14:03 Módosítva: 2014.05.05. 15:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Üzleti appok versenye: Pályázz, nyerj, indítsd be!

Új üzleti ügyfeleket szeretnél megszólítani? Jelentkezz a Telekom Üzleti appok versenyére egy rövid videóval, amelyben kiemeled, hogyan segíti az appod a kisvállalatok mindennapi munkáját. A videó felkerül az első Üzleti Sikerfalra és ha a Te appod kapja a legtöbb szavazatot, értékes díjakban részesülhetsz: Mutasd be az appodat egy 10 millió forint értékű (listaáron értendő) kommunikációs kampányban, amelyet a Telekom biztosít a számodra. Kerülj közelebb egy 80000€ értékű beruházáshoz és válj a Deutsche Telekom partnerévé, hogy 6 ország összesen 1,3 millió felhasználóját érhesd el.

Kezdőlökés a sikerhez

„Üzleti appok versenye” címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában, amelynek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A DT, valamint leányvállalata, a Magyar Telekom, több tízezer euró értékű nyereményt ajánl fel azoknak a független fejlesztőknek, akik a legjobb, felhő alapú technológián alapuló üzleti célú alkalmazásokat álmodják meg, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét. A verseny kiváló lehetőség mindazoknak a fejlesztőknek, akik népszerűsíteni kívánják applikációikat, hiszen a Telekom a legjobb, nemzetközi és hazai fronton is használható app fejlesztőjét segíti a piacra lépésben, hogy a megálmodott alkalmazást értő, és azokat majd használó üzleti közönség elé vigyék.A legjobbak közé csak azok jutnak be, akiknek a megoldását a kis- és közepes vállalkozások valóban értékesnek, szerethetőnek tartják, hiszen a pályázott alkalmazásokra a KKV-s közönség is szavaz majd.

Az egyes országok győztesei a Telekom stratégiai partnerei lehetnek a felhő alapú technológiákban, és ezzel 6 ország összesen 1,3 millió üzleti felhasználóját érhetik el, továbbá a magyar győztes egy 10 millió forint értékű reklámkampányhoz juthat hozzá a Magyar Telekom jóvoltából. A legjobb nemzetközi startup kategória győztesét pedig a krakkói hub:raum inkubátorház akár 80.000 euróval segíti a termékének piacra juttatásában.

A pályázatra olyan alkalmazással lehet jelentkezni, amely legfeljebb 250 fős cégeknek szól, böngészőben és/vagy mobil alkalmazásban illetve táblagépen érhető el, s az adatokat felhő alapú infrastruktúrában tárolja. Pályázni még csak most készülő megoldással is lehet. A tíz legtöbb szavazatot szerzett app közül, a nemzetközi és az országonkénti győztest, egy szakmai zsűri választja ki A pályázatra május 22-ig várják a jelentkezőket, részletes feltételek az Üzleti app sikerfalon, a www.sikerfal.hu weboldalon érhetők el.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.