Nő a Next Business népszerűsége

2014.05.26. 11:37 Módosítva: 2014.05.26. 12:00
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A kiszámítható, tervezhető mobiltelefon költségeket kínáló kis- és közepes vállalkozásoknak szánt üzleti mobildíjcsomagot tavaly októbertől kínálja a Telekom, és jelen pillanatban is ez az egyik legnépszerűbb ajánlata a cégnek.

A magyar vállalkozások üzletmenetében kiemelt fontosságú a kiszámíthatóság, a tervezhető költség, a Next Business üzleti mobildíjcsomagok ezt biztosítják számukra. A Telekom reményei szerint, legalább egy gondot levett a cégvezetők válláról - a hó végi mobilszámlák nem várt összegétől mindenesetre nem kell tartaniuk a vállalkozóknak.

A Next Business M üzleti mobildíjcsomag korlátlan mennyiségű alapdíjas beszélgetést és alapdíjas sms-t kínál fix havidíjért belföldön, valamennyi belföldi hálózatba, illetve, mobilinternetezési lehetőséget is biztosít, opcionális adatmennyiséggel. A vállalkozók gyorsan és egyszerűen választhatják ki a Next Business díjcsomagok közül a saját telefonálási szokásaiknak leginkább megfelelőt. A tarifa népszerűségét mutatja, hogy a kis- és közepes vállalkozások egyre nagyobb része választja ezt a díjcsomag családot, amikor új előfizetést vásárol, vagy megújítja a meglévő előfizetését.

Ha egy üzletember csak cége levelezését intézi a mobilján, elegendő egy kisebb mobilinternet csomag választása, míg intenzívebb internethasználat esetén nagyobb adatmennyiség javasolt, természetesen minden esetben túlforgalmazási díj nélkül. A havidíj a választott percmennyiségtől, az adott díjcsomagba bevont SIM kártyák számától és a választott adatmennyiségtől függ.

A Next Business díjcsomagok havidíja lépcsőzetesen csökken. Ha egy előfizető több előfizetést vesz igénybe azonos díjcsomaggal, akkor a második SIM kártyától alacsonyabb havi díjat fog fizetni. A díjcsomagokban foglalt mobilinternet adatmennyiség igazodik a vállalkozók eltérő igényeihez, választható 500 megabájt, illetve 2, 7, vagy 12 gigabájt adatforgalom is. Mindezt természetesen az ország legmodernebb 4G/LTE hálózatán.

Az üzleti mobil díjcsomagokhoz előfizetésenként egy második SIM kártya, úgynevezett Tandem kártya is igényelhető, amellyel arra alkalmas okostelefonon, táblagépen vagy notebookon a fő előfizetői (SIM) kártyához tartozó előfizetésnek az adatkerete terhére internetezhet a felhasználó. A díjcsomagról és igénybevételéről részletes tájékoztatás a www.uzletitelekom.hu oldalon olvasható.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.