A leggyorsabb segítség a 4G!

2016.07.06. 14:59 Módosítva: 2016.07.07. 11:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A mobilnet univerzális barát, csak legyen térerő! Az idei nyári kalandokat extra dupla adatkeret gyorsítja, így megmutatunk néhány helyzetet, amikor jól jön, ha folyamatosan biztosított a mobilnet!

Ritkán jön össze randi egy véletlen találkozás során, még akkor is, ha kifogyhatatlan vagy a jó dumákból. Persze a vicces sztorikat néhány pillanat alatt találsz a digitális univerzumban is, de akkor sem kell szégyenkezned, ha épp kiderül: szíved pillanatnyi választottja olyan művészet iránt rajong, amelynél nálad tekintélyesek a fehér foltok. Ha Google barátod segítéségt hívod, látványosan növelheted elméleti műveltségedet, s kettős az előny, miközben te magad is tanulsz. Ha hatékonyan keresel, akár az első találkozáskor is ráfuthatsz a randevúra, és a rajongott partner észre sem veszi, hogy honnan merítesz! Ettől a nyártól kezdve ráadásul a Telekom Next előfizetőinek megduplázták a felhasználható adatkeretet, így amiatt sem kell aggódni, hogy egy-egy letöltés miatt kifutsz a csomagból.

A nyár jelentős részben a kirándulásokról, utazásról is szól, ám ma már útikönyvet is digitálisan olvasunk. Akár turistaútvonalak felderítéséről, akár izgalmas programokról van szó, a helyi idegenvezető tíz éve betanult túraverziói és étterem ajánlói helyett turista társaink friss véleményére is adhatunk, s rendszerint egy keresés, vagy app letöltése is elég hozzá.

A súlyos menetrendek lapozgatása régen éppúgy komoly kihívás volt, mint az állomásokon kitett vonatrend tanulmányozása: ma már elég begépelned az okostelefonodba, hogy honnan hová tartasz és minden lehetséges utazási verzió ott lesz a szemed előtt! Nincs eltévesztett mező, figyelembe nem vett „hétvégén nem közlekedik” jelzés, egyértelmű útvonaltervek jönnek egyenesen a telefonodra, melyet el is menthetsz. Sőt, akár a vonatjegyet is megveheted, a menetrendet le is töltheted, nem kell aggódnod az adatforgalom miatt!

Ha kocsival utazol főszezonban, szinte biztos, hogy valahol belekeveredsz valami nagyon komoly dugóba, de hála a navigációs alkalmazásoknak, azonnal kereshetsz kisebb forgalmú menekülőutat. Sokan azért nem használják folyamatosan a Waze-t, mert félnek attól, hogy a folyamatos navigáció lemeríti az adatkeretet, de Next előfizetőként ezen a nyáron neked is duplaannyi jár, úgyhogy lehetsz hatékony akkor is, amikor sokan vannak az utakon!

Telekom nyári üzemmód
- Soha ne kapcsold ki az adatforgalmat! Az online kapcsolat minden helyzetben jól jöhet!
- A 4G nem csak gyorsabb, de jobb minőségben jönnek át a videók is!
- Étteremben, szállodában a Wifi keresése helyett törődj a barátaiddal! A mobilkereted nyáron dupla akkora!

További információk a telekom.hu/next weboldalon

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.