Drónból nem árt a sok

2018.09.07. 14:24 Módosítva: 2018.09.10. 12:32
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szeptember 15-én Óbudát veszi be a Korzó Drónfesztivál. A drónok, a drónozás már nem csak a műszaki beállítottságú, fabrikálni szerető kevesek sportja, de bátran mondhatjuk, meghódította az egyetemistákat, a gyerekeket, sőt, komplett családokat is. Mára tehát bőven van létjogosultsága egy nekik szóló rendezvénynek, immáron a másodiknak.

Szeptember 15-én az óbudai Auchan parkolóban kerül megrendezésre a Korzó Drónfesztivál, ahol a kilátogatók nem csak látványos drónbemutatókat csodálhatnak meg, de saját ügyességüket, reflexeiket is próbára tehetik.

Az egészen kicsik a drónsimogatóban ismerkedhetnek meg ezeknek a kedves repülő szerkezeteknek a felépítésével, működésével, míg a nagyok professzionális üzemmódban, bemutatók keretében csodálhatják meg a különböző nagyságú és tudású masinériákat.

Azok pedig, akiket a drónok világa kevésbé nyűgöz le, egyéb izgalmas programok várják őket: NERF aréna, VR repülés, Unfield közönségtalálkozó, e-sport sátor.

Utóbbiban profi gamer PC-k, Xbox, autós szimulátor, kényelmes székek és persze kemény ellenfelek várják a játszani, versengeni vágyókat, például a híres KD csapat.

Akinek ez sem elég, magára vethet, vagy találkozhat és fotózkodhat a két népszerű magyar YouTuber figurával, Unfielddel és Henry Kettnerrel. Unfield tán maga is kapható lesz egy-egy játékra, feltéve persze, ha akad kihívója.

Aki aztán mégiscsak a szurkolást választja, az kora délután az egyetemisták parádés repüléstechnika és drónépítés kategóriájú versenyét izgulhatja végig. Különösen nagy érdeklődésre számíthat a drón vs elektromos autó verseny, ahol is egy Teslával kell versenybe szállnia egy DJI Phantom 4 Pro V2 drónnak.

A Korzó Drónfesztivál földön, korzón, levegőben minden bizonnyal igazi nagy durranás lesz versenyzőnek, játékos kedvű gyereknek és szüleinek is.

Időpont: 2018. szeptember 15. (szombat) 10:00-18:00

Helyszín: Budapest, Szentendrei út 115., Auchan Óbuda parkoló

Műsorvezető: Winkler Robi

A rendezvényen való részvétel ingyenes.

További információk a Korzó Drónfesztivál Facebook oldalán: bit.ly/dronfesztival

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.