Bokréta ünnep a Skyline Residence-ben: Felavatták Buda prominens építkezésének legmagasabb pontját

skyline-esti-panorama
2019.06.25. 16:25 Módosítva: 2019.06.26. 12:51
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A kiváló lokációval rendelkező Skyline Residence Lakóparkot a hegyvidéki és természetközeli életminőség, az innovatív és különleges építészet emeli ki a budapesti luxusingatlanok kínálatából. A 12. kerületben, a Mártonhegyen épülő exkluzív lakónegyed Bokréta-ünnepségén jártunk.

Nem könnyű olyan luxusotthont találni ma Budapest ingatlanpiacán, ami valóban felső kategóriás, és kompromisszumok nélkül elégíti ki leendő tulajdonosainak igényeit. A Skyline Residence már a lokációjával luxus kategóriát képvisel, és ehhez jön a különleges formavilág, az exkluzív építészeti megoldások sora, a megunhatatlan örök panoráma, és az okosotthonok kényelme. A luxus lakónegyed az egykori Jókai-kert területén épült fel, tökéletes választás azoknak, akik panorámás, természetközeli és high end ingatlant keresnek, ugyanakkor nem akarnak kiszakadni a városból.

VSZ 4147

A Skyline Residence Bokréta ünnepségén megcsodálhattuk a rendkívüli nyugalmat sugárzó parkot, az „erdőt a város közepén”, a mesés kilátást és az épülő, a tájba illeszkedő társasházakat is, amelyekben 14, 120-230 négyzetméteres lakást alakítanak ki, és a három villát. A rendezvényen a beruházók, a tervező és a kivitelezők mondtak beszédet, és köszönték meg a kollégáiknak és a kivitelező csapatnak az eddigi színvonalas munkát. A hagyományokhoz híven egy színes szalagokkal díszített fát húztak fel daruval a legmagasabb épület tetejére, és koccintottak a projekt sikerére is. Természetesen cserepes fát választottak, hiszen a környezettudatosság az egyik alapvető érték a beruházás során, a parkos környezet fenntartása érdekében az építkezés során kivágott fák helyett is újakat ültetnek.

Nagy-Miticzky Szabolcs, a lakónegyed díjnyertes vezető tervező építésze a terület történelmi hagyományait elevenítette fel. Elmondta, hogy a 2. világháborúig Mártonhegy nem volt a főváros szerves része, ide pihenni, nyaralni, feltöltődni jöttek az emberek. Jókai Mór is itt vett ingatlant, mert értékelte a friss levegőt és a gyönyörű panorámát, és hálás volt, hogy ezeket úgy élvezheti, hogy nem kell elköltöznie a fővárosból. Mindez másfél évszázad távlatában is érvényes: sokan szeretnének egy csodás park által körülvett, természetközeli, Budapest legtisztább levegőjű otthonaiban élni úgy, hogy közben a részesei maradnak a városnak.

VSZ 4226

„Ez egy külön univerzum”

A Skyline Residence területén két különálló, belső privát úttal elválasztott telek található egy szinte érintetlen erdőben. A társasházak tökéletesen illeszkednek a tájba és hűek maradnak a kerület építészeti örökségéhez. Egyedi üveghomlokzatok, hatalmas teraszok, nagyméretű panoráma-tolóajtók, praktikus elosztású belső terek jellemzik a luxusingatlanokat. A beruházók, Kereszt Gábor, Kereszt Katerina és Alexander Szokolov eleinte saját részre kerestek ingatlant, így találtak rá erre a minden szempontból tökéletes, hatalmas budai telekre.

„Másfél évet töltöttünk azzal, hogy megkeressük azt az ingatlant, ahová költözni szeretnénk” - meséli Kereszt Katerina. „Egy ház fenntartásával túl sok naponta felmerülő feladat jár, ezért elsősorban lakást kerestünk, mégsem szerettünk volna kompromisszumot kötni. A jó lokáción és az első osztályú kivitelezésen felül valamilyen pluszt, valamilyen különlegességet kerestük, de mivel nem találtunk ilyet, kiválasztottuk azt a helyet, ahol az álmot valóra válhatjuk. Itt megvan az intimitás és a természetközeliség, ugyanakkor közel vagyunk a belvároshoz. Ez egy külön kis univerzum”.

VSZ 4257

„Arra gondoltunk, hogy biztosan más is vágyik arra, hogy tökéletes otthont találjon, olyat, ami mindent tud. Éppen ezért úgy állunk a projekthez, mintha a saját otthonunkat építenénk” - teszi hozzá Kereszt Gábor. „A legjobb technológiát, a leginnovatívabb megoldásokat, a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel.”

Ziszidisz Nikosz, a kivitelező ETNA Kft. ügyvezetője szerint a lokáció mellett attól igazán különleges ez a projekt, mert egyedülálló az, hogy ilyen hatalmas alapterületen – mintegy 13 ezer négyzetméteren – 4 társasházban összesen 14 otthon épül fel. Közel 750 négyzetméternyi zöld felület jut minden ide költöző családra. Két parkolóhely jár a teremgarázsban a lakásokhoz, de igény szerint további helyek megvásárlására is van lehetőség. Ezen kívül minden lakáshoz tartozik egy nagyméretű tároló, illetve külön vendégparkoló kialakítására is gondoltak a beruházók. Az okosotthon „láthatatlanul” szolgálja ki a lakók igényeit, néhány gombbal irányítható, felismeri az okostelefon segítségével, melyik családtag ért haza, és akár egyetlen gombnyomásra elindítja a „holiday” funkciót. A légkezelő rendszer és a hűtő-fűtő rendszer mindig friss levegőt és megfelelő hőmérsékletet biztosít. „Fontos, hogy aki belép ide, azt érezze, hogy a létező legjobb lakásba érkezett. Kompromisszumok nélkül” - emeli ki.

A Skyline Residence luxusingatlanjainak tulajdonosai 8 perc autózással elérhetik Buda egyik frekventált bevásárlóközpontját, 20 perc alatt pedig a belvárost is. Élvezhetik a két közös, szaunával és merülőmedencével ellátott wellness pihenőrészlegeket, és a 24 órás őrszolgálat (gated community) nyújtotta biztonságot. A lakópark közelében a Budai-hegység kirándulóhelyei, túraútvonalai egy rövid sétával elérhetőek. Itt élni igazi kiváltság, és egyben életre szóló befektetés is.

VSZ 4185

A Skyline Residence-ről bővebben a projekt weboldalán olvashat (http://www.skylineresidence.hu), ahol a Skyline értékesítőivel is felveheti a kapcsolatot.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.