Pál
-5 °C
0 °C
Index - In English In English Eng

Megjelent! Az év autósport könyve:

Wéber Gábor – Forma–1 a 21. században

WG Forma1 Banner Static Index Cover B
2019.11.18. 15:47 Módosítva: 2019.11.21. 09:20
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Gyere velem a boxutcák mélyére, és ismerd meg a sportág működésének minden apró részletét!

Gondolkodtál már rajta, hogy hogyan és mennyit változott a Forma–1 a 90-es évek óta? Érdekel, hogy mi a különbség a versenyzők vezetési stílusa között? Tudni szeretnéd, hogy a csapatok milyen pénzügyi háttérrel és technológiai megoldásokkal versenyeznek egymás ellen? És hogy mindez milyen irányba változik 2021-től?

A Forma–1 a 21. században olyan autósport őrülteknek szól, mint én, akik mindent tudni szeretnének a sportág hátteréről, a versenyzők, az autók és a csapatok működéséről. A 21. század Forma–1-e pedig annyit változott, annyira átalakult a gyerekkoromhoz képest, hogy úgy éreztem, muszáj rendszereznem a legalapvetőbb dolgokat, bemutatnom az ezredforduló óta megváltozott technológiai, sportpolitikai és gazdasági hátteret, hogy amikor a néző kéthetente odakapcsol az M4 Sportra, akkor ne csak nézze, de lássa is a lényeget.

XPB 1022340 1200px

Ebben a könyvben nem egy aktuális szezonösszefoglalót kapsz, nem is színes képeskönyvet képaláírásokkal, hanem betekintést a paddock, a boxok és a tervezőirodák mélyére, a versenyzők, a csapatok és a Forma–1 működésének megismerése mellett. Igazi hiánypótlónak szántam, amiben mindenki megtalálja magának a kedvére valót a sportággal kapcsolatban, legyen az az aerodinamika, a V6-os hibrid-erőforrások, a szimulátortechnológia és az F1 logisztikai kihívásai, vagy akár interjúk a sportág különböző területein dolgozó honfitársainkkal.

image.png

256 oldalnyi tömény Forma–1 a legapróbb összetevőkre bontva, összesen 180 színes képpel és illusztrációval, és keménytáblás borítóval – mert bízom benne, hogy még évek múlva is előveszed majd!

Wéber Gábor

https://f1konyv.ajandektargy.eu/fi_konyv/weber_gabor_forma-1_a_21_szazadban

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.