Te is az oldaladon szeretsz aludni? Erről tudnod kell!

2020.12.25. 11:50
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ezzel a trükkel jobban, komfortosabban tudsz pihenni, imádni fogod!

Sokat fekszel az oldaladon? Mutatjuk, hogyan pihenj biztonságosan, kényelmesen!

01

Te is az oldalukon fekvők táborát erősíted? Felmérések szerint kb. minden második ember így szeret aludni, azonban ez a kedvelt alvópóz több veszélyt is hordozhat magában. Mivel a lábak ilyenkor keresztben pihennek, a derék és a csípő természetellenes helyzetet vesz fel. A térdek gyakran összekoccanhatnak, ráadásul a gerincet is komoly terhelés éri.

Ha Te is sokszor úgy érzed, hogy minden tagod sajog ébredés után, akkor ne kockáztass tovább! Ismerj meg egy biztonságos, kényelmes megoldást a jobb alvásért! Egy ügyes találmánnyal maximális komfortban lehet részed oldalfekvés közben. Többé nem fog fájni a hátad, derekad, valamint térdeid sem fognak összeütközni. Tarts velünk és ismerd meg, hogyan teheted vele jobbá életminőséged!

Leg Pillow - ergonomikus térd- és lábtámasztó párna - káprázatos kényelem egész éjjel

Végre itt egy párna, amit kifejezetten az oldalukon fekvők számára alkottak meg. A Leg Pillow segít térded, lábszárad, combjaid és gerinced is helyes pozícióban tartani. Legyen szó délutáni szunyókálásról vagy éjszakai pihenésről, ezzel a támasztékkal frissen, kipihenten, fájdalmak nélkül ébredhetsz.

02

A párna megakadályozza, hogy derekad, csípőd túlzottan elforduljon, valamint megóvja térdeid az összekoccanástól.

03

Miért jobb, a hagyományos párnák?

A Leg Pillow a normál párnákkal ellentétben egyedülálló kúpos formája révén nem csúszik ki a lábak közül. Speciális memóriahabos anyagának köszönhetően nem lapul ki, a teljes alvásidő alatt képes megtámasztani a lábszárat vagy a vádlit. Még forgolódás közben is a helyén tud maradni, nem kell folyton visszaraknod. A hagyományos párnák sokszor befüllednek, ellentétben a jól szellőző, lyukacsos kialakítású Leg Pillow-val. Ezt az univerzális térdtámaszt levehető és mosható huzattal látták el, tisztítása nagyon egyszerű.

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: feküdj oldaladra, ahogy neked a legjobb, majd helyezd combjaid vagy vádlijaid közé a Leg Pillow-t a nyugodt alvásért. Ébredés után máris érezni fogod a hatást: frissebb leszel, nem fog sajogni a hátad, derekad, térded, energiával töltve kezdheted a reggelt.

05

Ez a csodálatos térd- és lábtámasz 25x25x15 cm-es méretű, hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné megkímélni egészségét és elkerülné a fájdalmakat.

Bemutató videó – nézd, milyen szuper vele az alvás:

Kiváló ajándékötlet - lepd meg vele saját magad, szeretteid!

06

Neked mennyit ér meg, hogy mostantól teljes kényelemben pihenhetsz és feltöltődve indíthatod a napot? A Leg Pillow-t most szenzációs bevezető kedvezménnyel érheted el a készlet erejéig. Nagyszerű ajándékötlet mindenki számára, aki oldalfekvésben szeret aludni.

Kattints az alábbi linkre, add le rendelésed a memóriahabos térd- és lábtámasztó párnára:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

További ajánlatok:

Pulzoximéter LCD kijelzővel - gyors, precíz pulzus- és véroxigén mérés neked és szeretteidnek!

07

A mostani járványos időszakban akár életet is menthet a betegségek korai felismerése. Az LCD kijelzővel felszerelt pulzoximéterrel könnyedén, másodperceken belül leolvashatod aktuális véroxigén és pulzus értékedet. Csak csíptesd fel egyik ujjadra, kapcsold be, és hamarosan megtudod, hogy vörösvértesteid elegendő mennyiségű oxigént szállítanak-e.

A készülék vörös és infravörös fényt használ a méréshez: a fények áthatolnak a bőrön, amit egy érzékelő folyamatosan figyel. Attól függően, hogy mennyi fényt nyel el az ujjadban található vér, a műszer képes meghatározni, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigén molekulát. A százalékos eredményt az SpO2% jelölés alatt kapod meg.

A pulzoximéter minden háztartásba ajánlott, hasznos műszer, felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. Kis méretének köszönhetően bárhol veled lehet. 2 db AAA elemmel működik.

Rendeld meg most kedvező áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező – pár húzás és borotvaéles lesz késed, bicskád, ollód

Végre egy késélező, amivel különösebb kézügyesség nélkül, egyszerűen újíthatod meg eszközeidet. A gyémántbevonatos élezővel pár mozdulat és késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy éllel rendelkező szerszámod újra a régi fényében tündököl! Képzeld el, milyen jó érzés lesz, hogy kedvenc késeiddel úgy fogsz majd tudni vágni, mint új korukban! Nincs több trancsírozás, kínlódás: könnyen megy a szeletelés, aprítás, hámozás, filézés.

08

Mi a titka?

A késélező speciális 3 fázisú technológiája egyesíti a különféle élezőfelületek erejét. Ez a 3-as hatás teszi pengéidet tökéletesen élessé és ellenállóvá a karcokkal szemben. Ezzel a módszerrel az eszközök visszakapják régi élüket és megőrzik tartósságukat.

Rendkívül masszív és tartós felépítése, strapabíró élezőfeje révén még hosszú évek múltán is használható marad. Kiváló befektetés otthoni és üzemi célra egyaránt.

A késélezőt egy ingyenes feliratkozás után most csak 3.990 Ft-ért szerezheted be ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa – hatalmas fényáradat a nap erejével!

Te még hagyományos, fel-le kapcsolgatható kültéri lámpákat használsz? Mit szólnál egy gazdaságos, automata világításhoz, amit pillanatok felhelyezhetsz?

A napelemes, mozgásérzékelős LED lámpa egy kizárólag a nap erejét felhasználó, vezeték nélküli fényforrás. Segítségével még a legsötétebb zugokat is fényárba boríthatod anélkül, hogy a villanyszámlád megterhelnéd vele. Mostantól soha többé nem kell vaksötétben botorkálnod a kertben, házad vagy üzleted körül!

09

A lámpát a napelem mellett fény- és mozgásszenzorral is felszerelték, ezáltal akkor világít, amikor valóban szükség van rá. A Nap Terméke blog egyéves születésnapi akciójában most mindössze 1.990 Ft-ért lehet tiéd ez a modern fényvető egy ingyenes feliratkozást követően:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.