Költözzön be idén újépítésű, XIII. kerületi otthonába, kedvező feltételekkel!

hamarosan-koltozheto-belso-1200x675px
2024.07.29. 17:30
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A LIVING, Magyarország egyik vezető lakóingatlan-fejlesztője 2024-ben két XIII. kerületi, újépítésű lakóparkot tervez átadni, melyek elérhető lakásait most egyedi konstrukciók mellett van lehetősége megvásárolni.

A zöld parkokkal övezett Le Jardin otthonok vételárából most 5% kedvezményt biztosít a fejlesztő, a rozsdaövezeti besorolással rendelkező Kassák Terrace ingatlanok után pedig visszaigényelhető az 5%-os áfa. A két, hamarosan átadásra kerülő lakófejlesztés széleskörű lakáslistával várja mind az új otthonra vágyókat, mind a befektetési célú ingatlanvásárlókat frekventált, XIII. kerületi lokációban. Ráadásul az újépítésű lakások már akár 10%-os befizetéssel leköthetőek, a családosok számára pedig CSOK Plusz támogatás is igényelhető.

További részletek ide kattintva érhetőek el.

Le Jardin – zöldövezeti lakópark remek infrastruktúra mellett

A várhatóan 2024 második felében átadásra kerülő Le Jardin lakópark a LIVING eddigi legzöldebb projektje. Magyarországon az újépítésű lakóépületek közül az elsők között szerezte meg a BREEAM New Construction Design Stage tanúsítvány „very good” szintű minősítését, ezzel az egyik első fenntarthatósági szempontból minősített lakóprojekt a hazai piacon. A lakópark hatékony alaprajzú, napsütötte, praktikus stúdiólakásoktól egészen a nagyvonalú, ötszobás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket.

A projekt a XIII. kerületi Rozsnyay utcában csendes, zöldövezeti környezetben helyezkedik el, közvetlenül a Rákos-patak szomszédságában, ugyanakkor a Váci út közelségének köszönhetően remek közlekedési infrastruktúrával rendelkezik: a belváros autóval és tömegközlekedéssel többféle módon is könnyen és gyorsan megközelíthető. A környék bővelkedik oktatási intézményekben, bevásárlási lehetőségekben szociális-, sport- és egészségügyi létesítményekben is. Amennyiben most vásárolja meg újépítésű Le Jardin lakását, a LIVING a vételárból 5% kedvezményt biztosít.

Részletek

Kassák Terrace – a Kassák Projekt befejező üteme

A tervezetten 2024 végén átadásra kerülő Kassák Terrace a LIVING nagysikerű Kassák Projektjének harmadik, egyben befejező üteme magas energetikai besorolású, költséghatékony otthonokat kínál a XIII. kerület dinamikusan fejlődő, jól frekventált részén, a Váci úti irodafolyosótól egy utcányira. A lakóprojekt a Kassák Terrace elkészültével válik majd teljessé és a 740 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9 000 négyzetméteres saját park. A lakófejlesztés a praktikus stúdiólakásoktól a hatszobás, hatékony alaprajzú, panorámás penthouse lakásokig kínál lehetőségeket, ráadásul a projektben 21 darab kertkapcsolatos otthon is megvalósul. A környék kifejezetten jó választás az aktív életmód kedvelőinek: a Margit-sziget, a Duna-part vagy a megújuló Városliget is könnyedén megközelíthető.

A lakóprojekt rozsdaövezeti besorolással rendelkezik, ezáltal a magánszemélyek számára lehetőség nyílik a Kassák Terrace lakások vásárlása esetén az 5%-os áfa-visszatérítés érvényesítésére. Rozsdaövezeti besorolást olyan újépítésű beruházások kaphatnak, melyek feljavítják az egykori, főként ipari, eddig lakóingatlan-fejlesztésre nem használt területeket, és nagymértékben hozzájárulnak a lokáció infrastruktúrájának és környezetének fejlesztéséhez, rehabilitációjához. A rozsdaövezeti helyszín választása kisebb lakások esetén is több millió forintos előnyt jelenthet más lakóprojektekhez képest, nagyobb lakások esetén pedig még jelentősebb visszatérítési támogatásra lehet számítani. Az 5%-os áfa-visszatérítés a Magyar Államkincstáron keresztül igényelhető.

A LIVING hamarosan átadásra kerülő Le Jardin és a Kassák Terrace lakóparkjai kivételes választást jelentenek azoknak, akik még idén terveznek újépítésű lakásba költözni.

Azok számára, akik első, 80 millió Ft-nál kevesebb vételárú otthonukat vásárolják meg, elegendő a 10%-os önerő befizetése, ami kiváló lehetőség lehet egyedülállók és fiatal párok számára egyaránt. Ráadásul számos LIVING lakásra a CSOK Plusz támogatás is igénybe vehető.

A tudatos befektetők számára a Kassák Terrace rozsdaövezeti besorolása által nyújtott 5%-os áfa-visszatérítés és a Le Jardin lakásoknál biztosított 5%-os árkedvezmény rendkívüli pénzügyi előnyt jelenthet, továbbá a hosszú távú értéknövekedés és a bérbeadási lehetőségek még vonzóbbá tehetik ezt a befektetést, melyhez a LIVING profi szolgáltató cége, a LIVING Service profi szakmai támogatást tud biztosítani.

A LIVING hamarosan költözhető lakásairól és az ajánlat részleteiről ide kattintva talál bővebb tájékoztatást.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.