2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország

Keresés

19 találat az Indexről, és a környékéről.

március 20., 00:04

Dinamikus, gyorsan fejlődő városrésszé tették a XIII. kerületet a lakóparki fejlesztések Dinamikus, gyorsan fejlődő városrésszé tették a XIII. kerületet a lakóparki fejlesztések

Az elmúlt 10-20 évben a főváros sok részén épültek új ingatlanok, de talán a legdinamikusabban fejlődő városrész a XIII. kerület lett. Ugyanis néhány év alatt gyakorlatilag teljesen átalakult, élettel teli, modern nagyvárosi külsőt és hangulatot öltött magára, és ez a pozitív változás az otthonteremtésnek és a befektetéseknek is egyaránt kedvez. Cikkünkben ezt számokkal is alátámasztjuk.

2021. december 2., 00:04

Az okosotthon nem űrrakéta, de akár építhet olyat is Az okosotthon nem űrrakéta, de akár építhet olyat is

Néhány éve az intelligens épületek gondolata inkább tűnt sci-fi regényekbe illő érdekes ötletnek, mint valóságos lehetőségnek, manapság viszont más a helyzet. Az okosotthon-rendszerek már figyelik a fogyasztást, optimalizálják a kintről érkező fény mennyiségét, de még a kávéfőzőt is bekapcsolják. Ráadásul ezért nem is kell vagyonokat fizetni. Mutatjuk a legizgalmasabb lehetőségeket!

2021. március 23., 00:01

Most érdemes ingatlant venni! Elmondjuk, miért Most érdemes ingatlant venni! Elmondjuk, miért

A CSOK és a kamattámogatott lakáshitel mellé idén január elsejétől bevezették az illetékmentességet, és még az 5 százalék áfa is visszajárhat. Komoly csomagról van szó, ilyen mértékű ösztönző rendszer korábban nem létezett. Összeszedtünk, milyen kedvezményeket érdemes most igénybe venni.

2017. október 2., 06:52

Újbuda a magyar Berlin? Újbuda a magyar Berlin?

Újbuda eleve kiváló adottságokkal rendelkezik, ahol néhány év alatt megduplázódtak az ingatlanárak, és az ingatlanfejlesztéseknek is köszönhetően a trend várhatóan folytatódik.