LOGI PLAY 2024 – TERMÉKÚJDONSÁGOK ÉS TECHNOLÓGIAI INNOVÁCIÓK

2024.09.24. 10:36
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A Logitech G, a Logitech játékos technológiájának és eszközeinek vezető márkája, a Logi PLAY 2024 rendezvényen mutatta be legújabb, játékosoknak és e-sportolóknak szánt termékeit, valamint bejelentette friss együttműködéseit. A Logi PLAY 2024 a Logitech legnagyobb játékos fesztiválja, amelyet világszerte több városból közvetítenek, többek között Párizsból, Berlinből, Sanghajból, Tokióból, Sydneyből, Madridból, Sao Paulóból, a Szilícium-völgyből és Prágából. Így a világ minden pontjáról csatlakozhatnak a játékosok, hogy részesei legyenek az eseménynek.

Az esemény jól tükrözi a Logitech G törekvését, hogy folyamatosan feszegeti a játéktechnológia határait, egy innovatív és kreatív közösséget támogatva. A Logi PLAY 2024 mindenkinek tartogat valami izgalmasat – legyen szó profi e-sportolóról vagy hobbi gamerről – és tovább erősíti a Logitech G elkötelezettségét a játékélmény folyamatos fejlesztése iránt.

A bemutatott újdonságok közül kiemelkednek:

Logitech G915 X Billentyűzet: Mindössze 23 mm-es magasságával az egyik legvékonyabb, alacsony profilú, vezeték nélküli gamer billentyűzet. A precíz kialakítást prémium anyagok egészítik ki, így tökéletes választás a legigényesebb játékosok és a csúcskategóriás eszközöket kereső felhasználók számára egyaránt. A G915 X finoman hangolt galvanikus kapcsolókkal van felszerelve (lineáris, tactile és kattogós verziókban elérhető), az aktiválási pontot pedig 1,5 mm-ről 1,3 mm-re csökkentettük a még gyorsabb reakció érdekében. A felső alumínium lap vastagságát 1,2 mm-ről 1,5 mm-re nőt, ezzel is javítva a billentyűzet stabilitását. Az megújult felépítés növeli a billentyűk stabilitását, halkabb gépelést biztosít, és megkönnyíti a billentyűsapkák cseréjét vagy testreszabását, melyek most még tartósabbak az új anyagoknak köszönhetően. A vezeték nélküli G915 X LIGHTSPEED megtartja eredeti háromféle csatlakozási lehetőségét – LIGHTSPEED vezeték nélküli, Bluetooth és USB vezetékes mód egyaránt elérhető. Kikapcsolt háttérvilágítás mellett a G915 X LIGHTSPEED akár 800 órányi akkumulátor időt biztosít, vagy 36 órányi folyamatos játékot maximális RGB fényerőn, ami 20%-os javulást jelent az előző verzióhoz képest. A kompakt, numerikus billentyűzet nélküli változat, a G915 X LIGHTSPEED TKL, még hosszabb akkumulátor idő kínál – akár 1000 órát háttérvilágítás nélkül, vagy 42 órát teljes fényerőn. Elérhető továbbá egy teljesen felszerelt vezetékes verzió is, a G915 X Wired, amely lineáris vagy tactile kapcsolókkal választható.

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX Egér: Professzionális gamer egér aszimmetrikus, jobb kézbe illeszkedő kialakítással, melyet évekig tartó együttműködés során fejlesztettek ki profi játékosok visszajelzései alapján, elsősorban olyan játékokhoz, mint a Counter-Strike és a Valorant. Ez az ultrakönnyű, vezeték nélküli egér az ergonómikus kialakításon túl, a legújabb csúcstechnológiával is fel van szerelve: A számítógéppel való kommunikáció sebessége eléri a 8 kHz-t is(8 000 jelentés másodpercenként!). Az új, teljesen újratervezett HERO 2 szenzor pedig páratlan teljesítményt nyújt, az egér mozgását több mint 888 hüvelyk/másodperc sebességgel és 88 G gyorsulással képes lekövetni. A LIGHTFORCE gombok az optikai érzékelők és mechanikai komponensek tökéletes kombinációja, ezzel biztosítva hogy azonnali és megbízható legyen minden kattintás, mindeközben kellemes kattintási visszajelzést és alacsony energiafogyasztást biztosítva. Az egér fekete, fehér és rózsaszín színekben lesz elérhető.

9-16-HU-1.png

Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED Egér: Az e-sportok ikonikus egerének következő generációja. Az új PRO 2 LIGHTSPEED egér az eredeti, kétkezes PRO Wireless gamer egér dizájnját emeli új szintre, négy testreszabható, programozható és mágnesesen cserélhető gombbal továbbfejlesztve. A legmodernebb alkatrészekkel és teljesítményt növelő fejlesztésekkel, valamint a LIGHTSPEED kapcsolat és az új HERO 2 szenzor innovációival precíz mozgáskövetést biztosít, akár 32 000 DPI felbontással és 500 IPS fölötti sebességgel. Válaszd fekete, fehér vagy rózsaszín változatban, és indulj a győzelem felé!

Logitech G ASTRO A50 (5. generációs) Fejhallgató: Az ötödik generációs, vezeték nélküli fejhallgató, amely egy különálló bázissal rendelkezik, csatlakozik nagyobb testvéréhez, az A50 X-hez. Mostantól egyszerre tud kapcsolódni Xboxhoz, PS5-höz és PC-hez (PC/Mac), és egyetlen gombnyomással irányítva mindhárom rendszert. A fejhallgató a díjnyertes A50 X architektúrára épül. Az új PLAYSYNC AUDIO funkciót azoknak a játékosoknak tervezték, akik USB-n keresztül szeretnék zökkenőmentesen váltani a konzol és a PC között, anélkül hogy HDMI-n keresztül videóváltásra lenne szükség (több monitor egyidejű használata esetén). Az új A50 Gen 5 lehetővé teszi a Nintendo Switch csatlakoztatását dokkolt módban USB-n keresztül, és a PLAYSYNC AUDIO segítségével könnyedén vált a különböző csatlakoztatott rendszerek között. Páratlan hangtisztaságot és precíziót biztosítanak a PRO-G grafén audio meghajtók, valamint a kompromisszumok nélküli 24 bites vezeték nélküli LIGHTSPEED teljesítmény. A fejhallgató egy nagy felbontású, 48 kHz-es mikrofont is tartalmaz. A prémium anyagok és memoryfoam fülpárnák maximális kényelmet biztosítanak a hosszú játékalkalmak során.

9-16-HU-2.png

Logitech G PRO X TKL RAPID Billentyűzet: A gamerek által kedvelt, ikonikus PRO billentyűzet új verziója, most mágneses-analóg kapcsolókkal felszerelve, ezzel új lehetőségeket nyitva meg az e-sport-ban. A világ különböző tájairól származó profi e-sportolókkal együttműködve tervezett billentyűzet rendkívül érzékeny visszajelzést biztosít, áthidalva a játékos és a játék közötti utolsó akadályokat is. A vezetékes PRO X TKL RAPID gamer billentyűzet tökéletes testreszabhatóságot kínál, lehetővé téve a profik számára, hogy mozdulatot és billentyűleütést rendkívüli gyorsasággal és precizitással hajtsanak végre. A Logitech G HUB alkalmazás segítségével minden billentyű paramétereit testreszabhatod, és pontosan beállíthatod, mikor és hogyan váljon a billentyűleütésed akcióvá – akár 0,1 mm-es lépésekben. Az aktiválási pontok és a gyorsindítási beállítások azonnal, szoftver nélkül is módosíthatók, így ideális választás az e-sport profik számára, akiknek olyan rendszereken kell konfigurálniuk a hardverüket, ahol harmadik féltől származó szoftverek telepítése nem engedélyezett. A KEYCONTROL technológia lehetővé teszi, hogy a játékosok egyes billentyűkhöz specifikus parancsokat vagy többfunkciós kombinációkat rendeljenek több rétegben. Amikor egy játék összetett reakciókat igényel, teljes irányításra van szükség a kezedben.

Új Együttműködések és Bejelentések

A Logi Play 2024-en bejelentették a több éves együttműködést a MOMO-val, melynek részeként két új prémium kategóriás SIM versenykormány is debütál: a SIM GT 320 és a SIM GT-Racer 290. Ezeket a kormányokat a legújabb Logitech G RS Wheel Hub specifikációi szerint tervezték, hogy kiváló minőséget és teljesítményt nyújtsanak a szimulátoros versenyzés világában.

Egy együttműködés is bemutatásra került a népszerű szerepjáték-kalandjáték, a Genshin Impact kapcsán, amelynek részeként hivatalos, Genshin Impact témájú PC-s gamer perifériák gyűjtemény is megjelent. A Streamlabs szintén bejelentette új AI Game Highlighter funkcióját, amely mesterséges intelligenciát használ, hogy a tartalom rögzítése és közzététele okosabb, gyorsabb és fejlettebb legyen, mint valaha.

Egy másik fontos bejelentés, hogy az Alza elérte a Gaming Premium Partner státuszt, így Kelet-Európában a második Logitech partnerként szerepel. Ezen együttműködés révén kiválasztott Logitech G termékek, mint például a G Cloud játék konzol, a G PRO verseny kormányok és pedálok, valamint az A50 X fejhallgatók fekete és fehér színben, kizárólag az Alza kínálatában lesznek elérhetők.

Mától elérhetőek a Logi Play Days akciók kiválasztott partnereinél. Az elkövetkező napokban exkluzív csomagokhoz és kiválasztott Logitech G termékekhez juthatsz hozzá olyan kedvezményes árakon, amelyek hosszú távon nem lesznek elérhetők.

Árak és Elérhetőségek

A Logi Play 2024-en bemutatott Logitech G termékek mától elérhetők (kivéve a Logitech G PRO X TKL Rapid billentyűzetet, amely 2024 végén lesz elérhető) a Logitech partnereinél az alábbi ajánlott kiskereskedelmi árakon:

Logitech G915 X LIGHTSPEED: 249,99 € /98 499 HUF

Logitech G915 X LIGHTSPEED TKL: 229,99 € / 90 599 HUF

Logitech G915 X Wired: 199,99 € / 78 999 HUF

Logitech G PRO X Superlight 2 DEX*: 169,99 € / 66 999 HUF

Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED: 139,99 € / 54 199 HUF

Logitech G Astro A50*: 329,99 € / 129 999 HUF

Logitech G PRO X TKL Rapid*: 189,99 € / 74 999 HUF

A márka háttere:

A Logitech G, a Logitech márkája, globális vezető szerepet tölt be a játékosok és játékkészítők igényeinek kielégítésében, díjnyertes hardvereket, szoftvereket és megoldásokat kínálva. A Logitech G kulcsfontosságú termékei közé tartoznak a billentyűzetek, egerek, fejhallgatók, egérpadok, szimulációs játékeszközök, mint a kormányok és repülési botkormányok, webkamerák, világítási megoldások, mikrofonok, valamint speciális bútorok – melyek innovatív tervezéssel, fejlett technológiával és a játékosok, valamint a kreatív közösségek igényeire való mély elkötelezettséggel készülnek.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.