Ismét sikert hozott a CeBIT a Nav N Go Kft-nek

2007.03.26. 13:31
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Idén is nagy eredményekkel zárult a hannoveri CeBIT a mobilszoftver fejlesztéssel foglalkozó magyar Nav N Go Kft. számára. A cég standján állandó volt az érdeklődők tömege, a vezetőség pedig ismét több üzletet kötött. A nagy siker elsősorban a 3 dimenziós térkép megjelenítésre is képes NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftvernek köszönhető.

CeBIT - az év eseménye

A magyar Nav N Go Kft. életében a CeBIT lett az egyik legfontosabb éves esemény. Az idei kiállítás sikere még látványosabb volt, mint az első, tavalyi megjelenésé. Akkor a Nav N Go teljesen ismeretlen cégként tűnt fel a világ legnagyobb IT kiállításán, de rövid idő alatt a navigációs piac élvonalába kerültek. Első terméküket, az iGO My way GPS-navigációs szoftvert ma már egész Európában használják.

Az idei kiállításra a Nav N Go már felkészültebben érkezett. Standjuk az egyik legfeltűnőbb lett a navigációs szektorban: a látványos vizuális megoldások, a 3D vetítés, a hatalmas plazmaképernyő és persze a csinos hostessek mágnesként vonzották az érdeklődőket. A galérián berendezett exkluzív tárgyalóban a vezetőség a nagyobbnál nagyobb ügyfeleket és leendő partnereket fogadta.

Mozgalmas egy hét...

A Nav N Go számára az idei CeBIT-es megjelenés egyértelmű bizonyítéka lett annak, hogy érdemes volt megannyi energiát és munkát fektetni a vadonatúj NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftver tökéletesítésébe, illetve a mobil alkalmazások és játékok fejlesztésébe. "Most már elmondhatjuk, hogy a Nav N Go valóban a navigációs piac élvonalába került: standunk mérete és különlegessége, látogatóink száma és a derűs hangulat is ezt mutatta. A legtöbb partnerünket lenyűgözte vadonatúj szoftververziónk, a NavNGo iGO 8, ami valami teljesen újat mutat a navigációs szektorban." - mondta Fazakas András, a Nav N Go Kft. operatív igazgatója.

A jövő felé

A Nav N Go minden fejlesztésében igyekszik a jövő felé tekinteni, és olyan globális szoftvermegoldásokat kínálni, melyek alapjai lehetnek akár a teljesen új alkalmazásoknak is. A legnagyobb érdeklődésre a már sokat emlegetett NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftver tartott számot. Hihetetlen újítás, hogy a 2007 nyarán megjelenő termék már alkalmas a térbeli (3D) megjelenítésre is, így a térképen domborzati elemek, épületmodellek jelennek meg, és az út is a domborzatra feszített, hogy a látvány még élethűbb legyen. "Úgy érezzük, hogy a NavNGo iGO 8 ismét olyan élményt jelent a felhasználóknak, amit más szoftverekben nem érhetnek el. A képi megjelenítés mellett a hangnavigálás és a felhasználói felület is megújult, térképeink pedig egyre precízebbek." - mondta Késmárki László, a NavNGo egyik vezető fejlesztője.

A Nav N Go szintén a CeBIT-en mutatta be a NavNGo Limousine nevű terméket is, amely nem más, mint az iGO My way autóba építhető változata. Segítségével a műszerfalba szerelt nagyméretű kijelzőn is élvezhetjük a műholdas navigáció előnyeit.

A Nav N Go újdonságokkal rukkolt elő a mobiljátékok terén is. Új termékeik között a jövőbe mutató, fantáziavilágot ábrázoló programok mellett a hagyományos játékok szerelmesei is megtalálják a kedvükre valót. A hamarosan megjelenő Flipper játék például egyedülállóan élethű élményt nyújt, a tradicionálisan megszokott funkciókkal.

Új célok

Egy ilyen nagyszabású rendezvényen való részvételt nem lehet pár nap alatt feldolgozni. Nagy feladat a kiállítás alatt összegyűjtött új kapcsolatok rendszerezése, feltérképezése, és persze a tapasztalatok beépítése a mindennapi munkába. A Nav N Go elsődleges célja továbbra is az, hogy még tökéletesebb, minőségi szoftvereket fejlesszen, olyanokat, amire igazán szüksége van az embereknek. "Hiszünk abban, hogy a mobil eszközök használata egyre inkább mindennapi életünk része lesz. A mobil szoftverek élvezetesebbé és könnyebbé teszik ez emberek életét, segítik mindennapjaikat, és arra ösztönöznek, hogy még izgalmasabbá tegyük a jövőt." - véli a Nav N Go vezetősége.

www.navngo.com

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.