2024. június 19. 15:00
Horvátország
Albánia
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc

Igo

Igo

 • 2007. szeptember 20., 16:16

  Egy nap száguldás a Nav N Go-val

 • 2007. szeptember 7., 12:28

  Nemzetközi sikert aratott a Nav N Go a berlini IFA-n

 • 2007. szeptember 3., 13:48

  Új 3D-s navigációs szoftverével és egy Ferrari versenyautóval mutatkozott be a Nav N Go a berlini IF

  Az iGO My way navigációs szoftvert fejlesztő cég standja mellett ezúttal sem lehet közömbösen elmenni. Az egyre ismertebbé váló csillag szimbólum valóban azt jelöli: lassan nincs olyan európai, aki ne ismerné a magyar Nav N Go magas színvonalú szoftvermegoldásait, melyek üstökösként robbantak be piacra. A cég a berlini IFA 2007 kiállításon bemutatta legújabb, háromdimenziós navigációs szoftverét, valamint a piacon az első kompakt, beépíthető navigációs rendszert, a NavNGo Limousine-t.
 • 2007. március 30., 13:33

  Vadonatúj termékekkel folytatja a Nav N Go

  A szoftverfejlesztéssel foglalkozó magyar Nav N Go Kft. ismét bebizonyította a CeBIT-en, hogy tud még újat adni a piacnak. Bemutatták új GPS-navigációs szoftverüket, a NavNGo iGO 8-at, amely leginkább 3 dimenziós térkép megjelenítésével hívta fel magára a figyelmet. De hamarosan piacra kerül a NavNGo Limousine is, amely a népszerű navigációs szoftver autóba építhető változata.
 • 2007. március 26., 13:31

  Ismét sikert hozott a CeBIT a Nav N Go Kft-nek

  Idén is nagy eredményekkel zárult a hannoveri CeBIT a mobilszoftver fejlesztéssel foglalkozó magyar Nav N Go Kft. számára. A cég standján állandó volt az érdeklődők tömege, a vezetőség pedig ismét több üzletet kötött. A nagy siker elsősorban a 3 dimenziós térkép megjelenítésre is képes NavNGo iGO 8 GPS-navigációs szoftvernek köszönhető.
 • 2007. március 9., 13:31

  Magyar szoftverfejlesztő cég a CeBIT 2007-en!

  Pár lelkes fiatal fejéből pattant ki az ötlet pár éve, hogy hozzák létre az első magyar GPS-navigációs szoftvert fejlesztő céget, és népszerűsítsék itthon a műholdas navigációt. Megtették, létrejött a NavNGo Kft., és termékük, a NavNGo iGO. Pár hónap múlva már úgy látták, hogy szoftverük a világpiacon is megállná a helyét, így szerény reményekkel ugyan, de standot állítottak a 2006-os CeBIT-en. A siker elsöprő volt, mára GPS-navigációs szoftverük az európai navigációs piac élvonalába jutatta őket. Természetes, hogy a CeBIT 2007-en is megjelennek, ahol hatalmas standdal és rengeteg újdonsággal várják, hogy mit hoz számukra a jövő.
 • 2007. március 2., 13:29

  Egy világsikerű magyar szoftver kulisszatitkai

  Egy sikeres vállalat élete és jövője azon múlik, hogy mennyire stabilak az alappillérek, vagyis a dolgozók. A Nav N Go Kft. nevű magyar szoftverfejlesztő cég abban a szerencsés helyzetben van, hogy kollégáik között igazán tehetséges, ötletekkel teli fejlesztők gyűltek össze, akik jóformán éjjel-nappal munkálkodnak a legújabb szoftvermegoldásokon. Mindezt lelkesen teszik, hiszen a kreativitásban és a problémamegoldásban lelik örömüket. Persze az eredmény sem marad el, hiszen az általuk létrehozott NavNGo iGO GPS-navigációs szoftvert ma már világszerte ismerik.