Tökéletes vendéglátás mindig teltházzal

2012.05.14. 16:47 Módosítva: 2012.05.16. 11:14
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Legyen az étterem, kávézó, vagy söröző, a vendégek mindenhol értékelik, ha a tulajdonos igyekszik még színvonalasabbá és kellemesebbé tenni számukra a nála eltöltött időt. De miért választanák a vendégek inkább a vendéglátóhelyet az otthoni meccsnézés helyett? Azért, mert azon túl, hogy természetesen az üzletben mindent megtesznek azért, hogy a vendégek jól érezzék magukat, még egy apró plusszal is gondoskodnak a felejthetetlen kiszolgálásról: a Telekom Vendégváró csomagjával ugyanis teljes körű szórakoztatás nyújtható számukra! A Telekom kifejezetten a vendéglátással foglalkozó vállalkozók speciális igényeihez igazodva alkotta meg az IPTV, vezeték nélküli internet, valamint SMS-szolgáltatást is magában foglaló csomagját, a Vendégváró csomagot. Ezzel a hármassal a vállalkozás még sikeresebb lehet, mindezt anélkül, hogy költséges beruházásokra kellene rászánni magát a tulajdonosnak.

Hadd szóljon a tv a háttérben

Közismert tény, hogy a helyi forgalom növekedhet, ha a vendégnek nem kell kihagyni kedvenc aznapi esti sorozatát, vagy a vasárnapi ebédet követő a Forma-1 futam startját, a BL kupameccsről nem is beszélve. Mindjárt vonzóbb lesz nyáron az üzemeltetett hely a TV-műsorok vetítésével, a vendégek biztosan örömmel fogadják és töltenek ott még több időt, ha kiváló minőségben nézhetik az EB- vagy olimpiai selejtezők és döntők közvetítéseit. Ha több TV készülékre is szükség van, az sem jelenthet gondot, hiszen egy előfizetésen belül, a havi díjon felüli pár száz forinttért 2. és 3. vevőegységet (Ste-Top-Box) is igénybe lehet venni.

A WiFi ma már alap

A fiatalok már természetesnek veszik, hogy bárhol online lehetnek, ezért náluk szóba sem jöhet egy internet nélküli hely, de az idősebb generáció tagjai közül is egyre többen bosszankodva konstatálják, ha valahol nem sikerül a netre csatlakozniuk. A vendégek nagy része nem akar még rövid időre sem elszakadni az internettől, vagy azért mert a munkájához szükséges, vagy azért, mert éppen egy kávé, vagy egy kellemes ital mellett van ideje átböngészni a híreket, közösségi portálokat. Kár lenne lemondani a vendégek ezen egyre népesebb táboráról, ráadásul minimális többlettel kellemes körülmények között teremthető meg számukra is az ingyenes, vezeték nélküli internetezés lehetősége.

Profi marketing fillérekért

A Vendégváró csomag igazi újdonsága azonban az, hogy minden eddiginél egyszerűbben olcsóbban és hatékonyabban reklámozhatja akcióit, programjait. A csomag része 0 FT-ért a Virtualoso SMS szolgáltatás, amellyel egyetlen gombnyomással több száz vendégnek küldhető SMS, az aznapi menüről, akciós italkínálatról, vagy a izgalmas tévés sportközvetítésekről. Mindeközben gyakorlatilag magától gyűlik a vendégek telefonszáma, hiszen, amikor a WiFi csatlakozáshoz SMS-t küldenek a jelszóért, akkor egyben a mobilszámuk is bekerül a vendéglátóhelyet üzemeltető adatbázisába. Természetesen ez csak a vendégek hozzájárulásával történhet. Az így épülő adatbázis ezután már nagyon jól célzott, hatékony kommunikációt tesz lehetővé, amivel még több vendéget, és ezzel még több bevételt érhet el a vállalkozás működtetője.
A Vendégváró csomag részleteiről bővebb tájékoztatást az uzletitelekom.hu weboldalon olvashat.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.