Szexuális segédeszközök biciklialkatrészekből

2012.06.25. 12:49

Rengeteg gumibelsőre, nem túl rozsdás bicikliláncra és küllőkre lesz szükség a programismertető szerint azon a csináld magad workshopon, ahol bringa-alkatrészek újrahasznosításával szex játékszerek készülnek.

Több európai nagyvárosban tett kitérő után megint Budapesten szervez programot a kerékpárok kreatív reciklálásával foglalkozó Bikesexual blog.

A tavaly indult workshop bekerült a július 1-8 között zajló Budapest Pride leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű fesztivál programjába.

A kézműves találkozó célja, hogy környezetbarát és olcsó módon dobja fel a résztvevők szexuális életét azzal, hogy megtanítja, hogyan lehet felcsatolható dildóhoz hámot készíteni, vagy esetleg nyakörvet, ostort elhasznált bringa alkatrészekből.

A fesztiválon belül is vélhetően szűkebb rétegérdeklődésére számottartó esemény potenciális érdeklődői körét érdekes módon tovább szűkíették a szervezők amikor a programnak vegetáriánus élt is adtak. A konzervatívabb vegák számára azonban van alternatív lehetőség: ékszerré, karkötővé is alakítják a biciklik részeit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport