Bubisok figyelem, van egy rossz és egy jó hírünk

2015.03.06. 12:34
Fél éve üzemel a budapesti bérbiciklirendszer. Az induláskor féléves bérletet vásárlóknak ez mindenképp kell, hogy mondjon valamit.

Tavaly szeptember elején indult a Bubi. Nagyon sokan éltek a kedvezményes bérletvásárlás lehetőségével, és vették meg féléves bérletüket szeptember 8-án vagy az azt követő napokban. A 2014. szeptember 8-án vásárolt féléves bérletek most vasárnap járnának le, a BKK azonban a gördülékenyebb átállás reményében rádobott még két napot, így azok március 10-én 10:30-kor válnak inaktívvá. Aki továbbra is szeretné használni a közbringákat, új bérletet kell vennie, amit a jelenlegi bérletek érvényességi idejének lejárta után tehet meg. És most van egy rossz meg egy jó hírünk.

A rossz:

  • A meglévő bérletek nem hosszabbíthatóak, mindenképp újat kell készíttetni, új szerződéssel. Ezt csak személyesen lehet megtenni, be kell menni valamelyik BKK-ügyfélközpontba, ahová érdemes előre időpontot foglalni

A jó:

  • A Mol Bubi-bérletek továbbra is a kedvezményes bevezető árakon vásárolhatók meg. Vagyis az éves bérlet 12 000, a féléves 8 000 forint. Bérletes kölcsönzésnél egyszerre négy bringa is elvihető, és nincs 25 ezres kaució sem. 
IMG 8907

Bónusz: Véget ért a téli csökkentett üzem, újra teljes létszámban áll rendelkezésre a bringaménes. Télen minden kerékpárt átvizsgáltak és javítottak. Hamarosan tovább bővül a hálózat, új állomásokkal és biciklikkel.