Világító bringás herezacskó: ez lesz az év slágerterméke!

2015.05.18. 10:07
Világító bringás herezacskó

Nem különösebben praktikus, viszont elég idegesítő: egyszóval minden adott ahhoz, hogy tuti slágertermék legyen a Bike Balls. A nyeregre akasztható töklámpásról (bocs) ódákat lehetne zengeni, de tulajdonképpen egyetlen mondatban összefogható a találmány lényege:

Herezacskó alakú, himbálódzó hátsó lámpát tervezett két torinói dizájner, amire már össze is szedték a pénzt Kickstarteren

Ennyi. Ám ettől függetlenül érdemes megnézni a KS-oldalukat, mert nagyon mókás!

Van rajta egy csomó nagyon komoly ábra, mint például amelyik bebizonyítja, hogy miért is fontos innováció a Bike Balls: a himbálódzás miatt ugyanis 104-szer nagyobb felületen világít, mint a hagyományos hátsólámpák és feltűnőbb is. A kételkedőknek oda is írták, hogy:

That's science!

Aztán van egy csomó menő gif, például ilyenek:

4f05b82b19846fb38a7d51b083d79137 original.gif

De ábrákkal bizonyítják azt is, hogy vízálló, mint egy rendes herezacsi. Hamarosan 20 dollárért megrendelheti bárki postaköltséggel együtt. Komoly az érdeklődés, a gyakori kérdések közt például sajnálkozva írják le, hogy bár többen kérték kék lámpával, olyat egyelőre nem gyártanak. 

KÉK HÁTSÓLÁMPA! Ennyit a komoly érdeklődésről.

Ja és ha átugrottátok volna a poszt elején a videót, most pótoljátok! Az Ave Mariával elképesztő élmény.

[via bicycling.com]

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!