Tökéletesen politikamentes program a választás mellé

Bikeweekend a Vasúttörténeti Parkban április 7-8-án

02DG1798 Merida Kids Family 2017
2018.04.05. 15:39
0 hozzászólás

Szavazás előtti idegnyugtatónak, vagy választás utáni levezetésnek is tökéletes programot kínálnak a hétvégén Budapesten a Vasúttörténeti Parkban. Itt rendezik meg ugyanis április 7-8-án Magyarország legnagyobb kerékpáros kiállítását, a Bikeweekendet. Az egész rendezvény alapvetően arról szól, hogy a Magyar Kerékpáripari és Kereskedelmi Szövetség bemutatja, hogy a bringagyártók és -forgalmazók mivel rukkolnak elő az idei szezonban.

Több mint 100 márka mutatkozik majd be,

ugyanis nem csak kerékpárok lesznek, hanem kiegészítők és ruházat is. A kiállításon látható lesz Vincenzo Nibali 2017-es Giro d'Italia bicaja is. Oké, azt persze nem próbálhatjuk ki, de a legtöbb bemutatott gépet igen. Tekerhetünk a tesztpályán mindenféle bringával, sőt, akár versenyezhetünk is: a goldsprinten a jelentkezők 500 méteren mérhetik össze, milyen gyorsan tudnak tekerni. 

A fő atrakció kerékpárkiállítás lesz ugyan, de persze egy csomó kísérőrendezvény is tartozik majd hozzá gyerekprogramokkal (kerékpáros KRESZ- és ügyességi pálya, vasútbiztonsági feladatok, rajzverseny), meg koncertekkel. Lesz kézműves sör, hamburger, miegymás, és akkor persze ott vannak még a Vasúttörténeti Park saját látnivalói a hajtánytól a minivasútig.

A helyszínválasztás elég jó: bringával is pompásan megközelíthető, a rendezvény ideje alatt a Magyar Kerékpárosklub vigyáz ingyen a kerékpárokra. A Bikeweekend mindkét nap 18 óráig van nyitva, a friss hírekért itt a rendezvény Facebook-oldala. Jegyeket a kiállítás honlapján lehet venni, de aki szeret játszani, az akár a Kerékagy Facebook-oldalán is nyerhet belépőket a rendezvényre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?