Obama csont és bőr

2009.11.03. 08:55
Nagyon lefogyott az elmúlt hónapokban Barack Obama. Bírálói szerint a túl sok kosárlabda, esetleg a láncdohányzás miatt. Közeli munkatársai szerint nem láncdohányzik, viszont a sok munka miatt gyakran hagy ki étkezéseket.
67866416

Nagyon lesoványodott Barack Obama, írja a Drudgereporton megjelent képekre hivatkozva a Daily Telegraph. A felvételeken Obama éppen egy washingtoni edzőteremből távozik, és valóban lötyög rajta a póló és a gatya.

A Drudgereport értesülései szerint "a szigorú edzésterv és a kemény kosármeccsek" miatt fogyhatott le. A Daily Mail ugyanakkor Obama egyik, neve elhallgatását kérő munkatársa szerint inkább az ország érdekében végzett kemény munka állhat a háttérben. A forrás szerint Obama gyakran hagyja ki az étkezéseket, ebéd helyett is inkább dolgozik.

A Telegraph szerint Obamát politikustársai eddig is húzták testalkata miatt. Arnold Schwarzenegger, a testépítőből lett színészből lett kaliforniai kormányzó szerint "ványadt karjai" vannak, csináltatna vele "néhány gugolás-felugrást".

Bezzeg Michelle Obama szép tónusú, edzett karjait széles körben ajnározzák, írja a Telegraph.

Felmerült az is, hogy Obama megint láncdohányzik - bár nyilvánosan kerüli a dohányzást, beismerte, hogy még mindig cigizik -, de környezete szerint ez nem igaz. Obama egy hete egy floridai lakossági fórumon amúgy már beszélt soványságáról. Kritikusainak visszavágva azt mondta, "csak azért mert sovány vagyok, még nem vagyok puhány. Nem zörögnek a csontjaim."