Bernát, Felícia
EUR 385,19 Ft
USD 364,21 Ft
8 °C
30 °C

Keresés

554 találat az Indexről, és 527 a környékéről.

Légből kapott történetek: a legkülönösebb légitársaságok

Légből kapott történetek: a legkülönösebb légitársaságok

2022.04.23. 17:27 Módosítva: 2022-04-23 21:53:14
28
Az emberi kreativitás nem ismer határokat.

2021. december 3., 00:17

Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben

Hogyan változott a berendezés, a világítás vagy a fűtés az évtizedek során? Milyen szerep jutott a rádiónak és a TV-készüléknek, és milyen volt egy tipikus vasárnapi ebéd a 60-as években? Az elmúlt évtizedekben lezajlott jelentős mértékű modernizációnak és technológiai fejlődésnek köszönhetően sokat változott a hozzáállásunk bizonyos társadalmi jelenségekhez. Képeken mutatjuk az elmúlt 100 év történetét!

2021. november 25., 00:03

Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás

A novemberben aktuális füstmentes világnap alkalmából egy látványos infografika segítségével kitekintünk a dohányfüstben rejlő ártalmakra, a leszokás jelentőségére és az ártalomcsökkentés lehetőségeire is.

2021. november 4., 10:25

Elmondjuk, mit tehet a környezeti ártalomcsökkentés érdekében Elmondjuk, mit tehet a környezeti ártalomcsökkentés érdekében

Az ártalomcsökkentés gondolatát nem csak saját magunk érdekében fontos szem előtt tartani. Káros szokásaink sajnos hozzájárulnak a talaj, a víz és a levegő, vagyis a környezetünk szennyezéséhez is, ám egy kis odafigyeléssel és apró lépésekkel ezen is változtathatunk. Infóvideónkból kiderül, hogyan!

2021. október 22., 00:25

Így közelít a tudomány a füstmentes technológiákhoz Így közelít a tudomány a füstmentes technológiákhoz

Ma már számos füstmentes technológia létezik, melyek működésükben és hatásukban különböznek a hagyományos dohánytermékektől. De hogyan áll ehhez a kérdéshez a tudomány? Infóvideónkból kiderül!

2021. október 8., 00:02

Mégis mik azok a füstmentes technológiák? Mégis mik azok a füstmentes technológiák?

Sok mindent lehet róluk hallani és annak az ellenkezőjét is. Infóvideónkban tiszta vizet öntünk a pohárba, és elmondjuk, milyen füstmentes technológiák léteznek, illetve hogy milyen szerepük lehet az ártalomcsökkenésben.

2021. május 4., 00:03

Szent Flórián óvja a láng és füst lovagjait Szent Flórián óvja a láng és füst lovagjait

Május 4-én, a Tűzoltók Világnapján köszöntjük a tűzoltókat a közösségért tett áldozatukért, bátorságukért, az emberi életek és értékek védelméért. Képes összeállításunkkal a hazai tűzoltók több mint 150 éves történetébe nyerhet bepillantást!

2020. december 28., 00:31

Ön tudja, hogy mi fán terem az ártalomcsökkentés? Ön tudja, hogy mi fán terem az ártalomcsökkentés?

Az alapkérdésre mindenki tudja a választ: cigizni nem egészséges. Hogy miért ártalmas és kikre hat a füst, azt már kevesebben tudják, a füstmentes technológiákkal kapcsolatban pedig végképp sok a kérdőjel az Index-olvasók fejében. Vagy nem? Lássuk!

2020. december 26., 00:01

Környezettudatosan még szebb lehet az év vége Környezettudatosan még szebb lehet az év vége

A karácsonyi készülődés és a meghitt pillanatok során ritkán jut eszünkbe, hogy ez az időszak mennyire megterhelő tud lenni az emberek és a természet számára egyaránt. Egy kis odafigyeléssel viszont könnyedén barátságosabbá varázsolhatjuk az ünnepeket ebből a szempontból is.

2020. november 19., 09:40

Itt a füstmentes nap – mennyire tiszta a levegő? Itt a füstmentes nap – mennyire tiszta a levegő?

50 évvel ezelőtt tartották az első Füstmentes napot, melyből világméretű mozgalom lett mára. Az évforduló kapcsán bemutatjuk, hogy a légszennyezés milyen módon sújtja bolygónkat, és elmondjuk azt is, hogyan tehetünk azért, hogy saját egészségünk megőrzése mellett környezetünket is kíméljük.

2020. november 17., 17:03

A NAV készíti az áfabevallást A NAV készíti az áfabevallást

A kedden elfogadott módosítások szerint adómentes lesz a pálinkafőzés, és az önkormányzat helyett az államnak kell fizetni a gépjárműadót.