Keresés

599 találat az Indexről, és 560 a környékéről.

2022. július 25., 00:02

Egy nap az önkéntes tűzoltókkal Egy nap az önkéntes tűzoltókkal

A tűzoltók egy része önkéntesként emeli ki a megcsúszott autót az árokból, segíti a mentőket bejutni egy lezárt lakásba, vagy kúszik be a lángokban álló házba. Az ő munkájukba nyerhetünk bepillantást.

2022. május 25., 00:13

A Kihívás Napján mindannyian tehetünk egy lépést előre! A Kihívás Napján mindannyian tehetünk egy lépést előre!

Ma van a Kihívás Napja, amelynek célja, hogy mindenkinek kedvet hozzon a változtatáshoz és egy tudatosabb életmód kialakításához. Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb információkat, amelyek útmutatásul szolgálhatnak azok számára, akik szeretnének tenni egy lépést a változás felé.

2021. december 3., 00:17

Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben Így fejlődtek az otthonaink az elmúlt 100 évben

Hogyan változott a berendezés, a világítás vagy a fűtés az évtizedek során? Milyen szerep jutott a rádiónak és a TV-készüléknek, és milyen volt egy tipikus vasárnapi ebéd a 60-as években? Az elmúlt évtizedekben lezajlott jelentős mértékű modernizációnak és technológiai fejlődésnek köszönhetően sokat változott a hozzáállásunk bizonyos társadalmi jelenségekhez. Képeken mutatjuk az elmúlt 100 év történetét!

2021. november 25., 00:03

Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás Még mindig komoly társadalmi kihívás a dohányzás

A novemberben aktuális füstmentes világnap alkalmából egy látványos infografika segítségével kitekintünk a dohányfüstben rejlő ártalmakra, a leszokás jelentőségére és az ártalomcsökkentés lehetőségeire is.