Nem volt emberhús a kannibál gyomrában

2012.06.10. 13:56

Nem találtak emberi húst a miami kannibál gyomrában a boncolást végrehajtó orvosok. A 31 éves Rudy Eugene a támadás előtt különböző tablettákat vett be és marihuánát is fogyasztott, de emberi eredetű maradványok nem voltak az emésztőrendszerében – számolt be az msnbc.com.

A vizsgálat során egyelőre nem tudták azonosítani a támadó gyomrában talált megemésztetlen tablettákat, így arra sem tudtak még választ adni, hogy milyen szer hatására támadt rá áldozatára a férfi. Tisztviselők szerint a boncolási jegyzőkönyvet addig nem fogják nyilvánosságra hozni, amíg az ügy vizsgálata be nem fejeződik – ez pedig akár egy évet is igénybe vehet.

A megdöbbentő támadásra még május 26-án, szombaton került sor, amikor az elkövető megtámadott egy hajléktalant és enni kezdett annak arcából. A helyszínre érkező rendőr több lövést is leadott, amivel végül megölte a kannibált. A támadást kiváltó okokról azóta sincs információ, bár felmerült, hogy LSD, vagy „fürdősó” drogok válthattak ki Eugene-ból a szokatlan és agresszív viselkedést.