Több áldozata van az egyetemi lövöldözésnek

2012.06.10. 12:41

A legfrissebb hírek alapján több áldozata is van az alabamai Auburn városában szombat éjszaka lezajlott lövöldözésnek. A helyi egyetem melletti apartman komplexumban történt esetről Auburn város rendőrfőkapitánya még nem adott közre részletesebb információkat – számol be a Foxnews.

Pontos közlemény még nem került nyilvánosságra az esettel kapcsolatban, de a Kelet Alabamai Orvosi Központ szóvivője úgy nyilatkozott, hivatalos álláspontot a helyi halottkémmel és az auburni rendőrséggel történő egyeztetés után fognak kiadni. Az Opelika Auburn-News egyik fotósa arról jelentett telefonon, hogy a hatóságok fehér sátort építettek a gyilkosság helyszínén, és távol tartják a járókelőket a tetthelytől.

A komplexum bejáratánál rendőr- és mentőautók állják el az utat, a lakók arra várnak, hogy a hatóságok beengedjék őket a lakásukba. Az apartmanokban lakik többek között az egyetem számos hallgatója is.


View Larger Map

Legutóbb tavaly februárban került sor hasonló esetre. Akkor az ohiói Youngstown State University kampuszán egy egyetemi diákszervezet házában dördültek lövések. Abban az esetben a 25 éves Jamail E. Johnson vesztette életét, a fején és a lábán találták el a golyók. 2007 áprilisában 32 diák és maga az ámokfutó halt meg a virginiai műszaki egyetemen történt incidensben, ami az utóbbi évek legsúlyosabb egyetemi lövöldözése volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport