Töltött fegyverrel ült be a Batman-filmre

2012.07.24. 11:02

Egy 49 éves Maine állambeli férfi azt állította a rendőrségnek, hogy töltött fegyverrel nézte végig szombat este A sötét lovag - Felemelkedés egyik vetítését egy saco-i moziban, írja a CBS.

Timothy Courtois-t gyorshajtás miatt állították meg órákkal a vetítés után, amikor a férfi állítása szerint éppen útban volt New Hampshire-ben élő egyik volt főnökéhez, akit le akart lőni.

A hatóságok egy AK-47-es gépfegyvert, négy pisztolyt és több doboz lőszert találtak a férfi kocsijában. Emellett az előző pénteki denveri mészárlásról szóló kivágott újságcikkek is voltak nála.

A rendőrség a férfi lakásán további fegyvereket, és több ezer lőszert talált. A szomszédok azt mondták, hogy a férfi csendes típus volt, soha nem okozott feltűnést.

Pénteken egy fegyveres férfi tizenkét embert megölt, ötvennyolcat pedig megsebesített A sötét lovag - Felemelkedés éjféli premierjén Denver egyik elővárosában, Aurorában egy moziban. A bíróság előtt narancssárga hajjal megjelenő tömeggyilkos bírósági eljárása hétfőn kezdődött meg.