11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26. ÉLŐ
Argentína 0
Mexikó 0

Magzatpózban szúrta ki a röntgen

2012.08.10. 20:51

A római Fiumicino repülőtér illetékesei megvédték a reptér biztonsági rendszerét, miután támadások érték amiatt, hogy egy norvég férfi részegen lefeküdt a csomagszállító szalagra, és kb. 50 métert utazott azon, mielőtt a röntgenvizsgálat észrevette volna – írta meg a La Repubblica.

rep
Fotó: La Repubblica

A hírről beszámolt a Telegraph is. Eszerint a 36 éves norvég férfi július végén egy hátizsákkal a hátán és egy doboz sörrel a kezében érkezett meg Olaszország legforgalmasabb repülőterére. A férfi Oslóba tartott, de mivel senkit sem talált a kapunál, lefeküdt a csomagszállító szalagra magamellé téve a hátizsákját, és elaludt.

A férfi ezután a szalag hátravitte a csomagok közé, és már negyed órája utazott, amikor a biztonsági személyzet észrevette a röntgenfelvételen. A kiérkező rendőrök csak nagy nehezen tudták felébreszteni a részeg férfit.

A reptéri vezetés a La Rapubblicának azt mondta, hogy nincs baj a biztonsági rendszerükkel, mivel eddig ez volt az első ehhez fogható esetük, és az ilyenekre amúgy sem lehet felkészülni.

A röntgensugárzásnak kitett férfit kórházba szállították, majd Civitavecchiába vitték, ahol eljárást indítottak ellene a reptéri biztonsági szabályzat megsértéséért.  • Hírek
  • Bankszámla