1957-ben ölt, most bukott le

2012.09.13. 19:25

Egy cellatársa is vallott annak a 72 éves férfinak az ügyében, akit egy 1957-ben elkövetett gyerekgyilkossággal gyanúsítanak az Egyesült Államokban, Illinois-ban. Jack McCullough-ot tavaly tartóztatták le, miután a barátnője elárulta a nyomozóknak, hogy ő követte el az ötven évvel ezelőtti bűncselekményt. A volt rendőr eddig tagadta a vádakat, de a börtönben mindent elmesélt az egyik cellatársának, egy másik pedig továbbadta az értesüléseit a hatóságoknak – írja a CBS News.

A gyanúsított cellatársának meghallgatására a per harmadik napján került sor. A McCullogh beszélgetését kihallgató Cristopher Diaz ragaszkodott hozzá, hogy az ügyészek semmit sem kínáltak neki fel a vallomástért cserébe.

A hétéves Maria Ridulph 1957 decemberében tűnt el, majd 1958 tavaszán találták meg a maradványait. A korai gyanúsítottak között volt a néhány háztömbnyire élő McCullogh is, de volt alibije, mivel a lány eltűnésének napján Chicagóba kellett utaznia orvosi vizsgálatokra, majd bevonult a légierőhöz. Később azonban a férfi barátnője megtalálta az aznapra szóló, nem érvényesített vonatjegyet. McCullogh-ot néhány évvel ezelőtt tartóztatták le a hatóságok, de tagadta, hogy ő rabolta el és ölte meg a lányt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport