Újabb gyanúsított a budai baltás gyilkosságban

2012.09.07. 11:26

Segítségnyújtás elmulasztása miatt is meggyanúsítottak egy embert a csütörtöki II. kerületi gyilkosság miatt, olvasható a rendőrség honlapján.

Csütörtökön állampolgári bejelentés érkezett arról, hogy a II. kerület egyik erdős részéről eltűnt egy 63 éves hajléktalan nő. A helyszínre érkező nyomozók elkezdték a hajléktalan közösség tagjainak meghallgatását, ennek során az 50 éves M. Ferenc ellentmondásba keveredett. Nem sokkal később elismerte, hogy korábban egy baltával megölte 63 éves hajléktalan társát, majd holttestét elásta az erdőben.

Az indíték vélhetően az anyagi haszonszerzés volt. A férfi később a rendőrségen már tagadta a gyilkosság elkövetését. A nyomozók az áldozat holttestét megtalálták és lefolytatták a helyszíni szemlét.

Az üggyel összefüggésben segítségnyújtás elmulasztása miatt csütörtökön gyanúsítottként hallgattak ki egy másik embert, egy 40 éves hajléktalan nőt. A nő szemtanúja volt a bűncselekménynek, de nem hívott segítséget, a hatóságokat nem értesítette a történtekről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport