Lövöldözés egy wisconsini áruházban

2012.10.21. 21:49

Legkevesebb hét embert kórházba szállítottak, miután vasárnap lövöldözés tört ki a Wisconsin állambeli Milwaukee egyik elővárosának bevásárlóközpontjában. A lövöldözés a jelentések szerint egy szépségszalonban vagy annak közelében történt, a sebesültek között több nő is van. Négy sérültnek válságos az állapota. A környéket a rendőrség lezárta és hajtóvadászatot indított az elkövető után. A bevásárlóközpontot kiürítették.

Az amerikai média a rendőrségi személyleírásra hivatkozva azt állította, hogy a tettes egy magas és testes afroamerikai férfi volt, aki egy fekete Mazda gépkocsival érkezett a helyszínre. A tettes kézre kerítésében részt vesznek két szövetségi hatóság, az Alkohol-, Dohány-, Lőfegyver- és Robbanóanyag-ügyi Iroda (ATF) és a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) ügynökei.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport