Öngyilkos lett a wisconsini ámokfutó

2012.10.22. 08:05

Holtan találták meg azt a férfit, akit a wisconsini ámokfutás elkövetésével gyanúsítanak, jelentette be a rendőrség Milwaukeeben. A 45 éves, munkanélküli Radcliffe Franklin Haughton öngyilkos lett abban a szépségszalonban, ahol lövöldözött. A férfit nemrég hagyta ott a felesége, aki a szépségszalonban dolgozott fodrászként.

Október 8-án négyéves távoltartási rendeletet bocsátottak ki Haughton ellen, mert családon belüli erőszak miatt feljelentés érkezett ellene. Haughtonéknak két lányuk van. A férfi két héttel ezelőtt felhasogatta felesége autójának gumijait.

A lövöldözésnek három halottja és négy sebesültje volt. A sebesültek állapota nem életveszélyes. A kilétükről nem hoztak nyilvánosságra hivatalos információt. A hatóságok cáfolták, hogy a helyszínen házi készítésű bombát találtak volna.

Idén ez már a második olyan lövöldözés volt Wisconsinban, amely több emberéletet követelt. Augusztus 5-én egy 40 éves fehér fajgyűlölő, Michael Page hat ember megölt, hármat pedig megsebesített egy Milwaukeetől délre található szikh templomnál.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport