Késelés után lövöldözés volt Vágsellyén

2012.11.24. 18:39 Módosítva: 2012.11.25. 12:12

Szombat délután a szlovákiai Vágsellyén lövöldözés volt, amiben többen megsérültek. Az egyik áldozat sérülése súlyos – írta meg az ujszo.com.

Az ujszo.com szerint a lövöldözés úgy tört ki, hogy egyik lakótelepi lakásban egy 29 éves férfi megkötözött egy vietnami családot, és az egyik tagját megkéselte. A bumm.sk – ami úgy tudja, hogy egy kínai családra támadtak rá – azt írta, hogy az áldozat édesanyja kiszabadult, és az ablakon kiugorva próbált meg elmenekülni

A bumm.sk szerint a megkéselt férfit súlyos állapotban vitték a galántai kórházba, de belehalt a sérüléseibe, az édesanyja pedig ideg-összeroppanást kapott. Az ujszo.com szerint a nőt lábsérüléssel szállították a nyitrai kórházba.

Mint azt a bumm.sk írja, azután lövöldöztek, hogy az áldozat apja kiszabadította magát, és a legálisan tartott pisztolyával üldözőbe vette a tettest, akit lábon lőtt. Az Sme hírportál információi szerint a rendőrség elfogta korábban a családnak dolgozó peredi támadót, aki ellen gyilkosság vádjával indított eljárást – írja a bumm.sk.

Csütörtökön Zólyomban szintén pénzügyek körüli vita vezetett lövöldözéshez. A háromszoros gyilkosságot elkövető lövöldöző a százezer eurós (körülbelül 28 millió forintos) tulajdonrészét követelhette vissza volt kollégáitól.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport