Ollóval végzett élettársával egy magyar férfi Máltán

2012.11.28. 12:51 Módosítva: 2012.11.28. 14:50

Ollóval szurkáltak halálra kedden egy kétgyermekes, 38 éves magyar nőt Máltán, írja a Times of Malta. A lap szerint az asszony holttestét a lakásán találták meg, a nyakán közel 40 szúrással.

A nő élettársa szintén megsérült, a férfi állítólag saját magát szúrta meg. A gyilkossággal a férfit gyanúsítják. A szomszédok a lapnak arról beszéltek, hogy a pár szinte minden nap hangosan vitatkozott egymással.

A nő két gyereke, egy 5 és 17 éves lány szintén a lakásban volt a történtek idején. A kiérkező rendőrök ezen kívül a lakásban találták a pár egyik barátját, egy magyar nőt.

A pár májusban költözött Máltára, és azt tervezték, hogy karácsony körül Angliában folytatják életüket. Egy szomszéd úgy tudja, hogy a háziúr hétfőn távozásra szólította fel őket.

Júliusban egy magyar lány tűnt el Máltán, aki később a rendőrség talált meg. A magyar lány több üzenetet is küldött Facebookon az édesanyjának, azonban ezek egymásnak is ellentmondtak: először azt írta, hogy nem akar hazamenni, és hagyják békén, mert jól érzi magát ott. Az édesanya szerint azonban ezeket az üzeneteket a lány nem önszántából írta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport