Szilvia
5 °C
16 °C

Emberi maradványokat keresnek a Boeing becsapódásának helyszínén

2013.04.30. 16:28

Emberi maradványok után kutatnak Manhattan azon részén, ahol múlt pénteken a 2001. szeptember 11-i terrortámadás során becsapódó Boeing repülőgép egy részét találták meg, írja a The Big Story.

New York-i halottkémek úgynevezett szitálással kutatnak a lehetséges emberi maradványok után, a World Trade Center közelében. A keresés miatt a rendőrség és a tűzoltóság emberei is a helyszínen voltak kedden. A gép darabjait múlt pénteken találták meg.

A másfél méter magas és közel egy méter széles futóműdarabot az egykori World Trade Center-tornyok helyén lévő Ground Zero közelében, két épület közé ékelődve bukkant elő, miközben az egyik épület műszaki állapotát ellenőrizték. A rendőrség közleménye szerint az utasszállító előkerült része nyilvánvalóan a terrortámadásban felrobbant géphez tartozott, azon jól látható ugyanis a Boeing-gép azonosítószáma is.

A helyszínt péntek óta úgy biztosítják, mint egy bűncselekmény helyszínét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?