Kizuhant a gépből, túlélte, de elütötték

2013.07.19. 20:57

A halottkémi vizsgálat megerősítette azt a gyanút, hogy gázolás okozta a július 6-i San Francisco-i légi baleset egyik áldozatának a halálát - közölte pénteken az illetékes törvényszéki orvostani intézet.

A fiatal kínai lány, Je Meng-jüan túlélte a katasztrofálisra sikeredett leszállást, de kizuhant a gépből, amely kigyullad és a tűzoltók habbal borították el. Elárasztották a környéket is, mert a gépből üzemanyag folyt ki. Ez a hab elfedte a földön fekvő lány testét. Az egyik tűzoltó autó vezetője nem vette őt észre, s áthajtott rajta manőverezés közben. Arról eddig is tudtak, hogy a testén átment a gépkocsi, de az eddig nem volt bizonyos, hogy a gázolás okozta a halálát, nem pedig az, hogy kizuhant a repülőgépből vagy megégett.

A halált több olyan sérülés okozta, amilyen a gázolások esetén keletkezik - jelentette be San Mateo megye halottkéme. Ezt a belső vérzésből állapították meg - mondta, de részleteket nem közölt.
Ez nagyon lesújtó hír a számunkra - hangsúlyozta a San Francisco-i tűzoltóság parancsnoka nyilatkozatában.

A súlyos balesetnek három halálos áldozata volt, több mint 180-an megsérültek. A gép utasainak jelentős része kínai diák volt, aki nyári táborba utazott az Egyesült Államokba.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport