Zimmerman újra felbukkant

2013.07.22. 23:26

George Zimmerman azóta bujkál a nyilvánosság elől, hogy a bíróság felmentette őt a Trayvon Martin elleni gyilkosság vádja alól, úgy ítélve, hogy a telepőrként dolgozó férfi nem rasszista indulatoktól vezérelve, hanem önvédelemből lőtte le a fekete fiút.

Zimmerman felmentésére óriási felháborodás tört ki az Egyesült Államokban, az – egyébként részben közép-amerikai származású – férfi sorra kapta a fenyegető üzeneteket, és mindenki úgy gondolta, hogy élete végéig bujkálni fog.

Ehhez képest Zimmerman már múlt csütörtökön felbukkant, méghozzá az ABC hírtelevízó szerint egy sztrádabalesetnél, ahol ő is segédkezett az áldozatok kimentésében. Eredeti lakhelyétől nem messze, egy Florida állambeli útszakaszon ugyanis két szülővel és két gyerekkel felborult egy családi kombi, az autóhoz azonban két férfi rohant oda, és mire a rendőrség megérkezett, addigra ki is húzták a bajba jutottakat.

A Seminole megyei seriff irodája közleményben erősítette meg, hogy Zimmerman volt az egyik megmentő, aki mivel magát a balesetet nem látta, ezért nem is maradt ott a tanúkihallgatáson.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport