Szökőnap
4 °C
9 °C
Index - In English In English Eng

Magyar lány holtteste a londoni bőröndben

2013.07.24. 09:57

Huszonéves magyar lány holttestét találták meg egy bőröndben egy londoni sportpálya mellett – írja a BBC. A londoni rendőrség letartóztatott egy 29 éves férfit, a holttestet vasárnap este találták a Mill Hill-i Thornfield Avenue-n London nyugati részén.

A rendőrség még nem tette közzé a huszonéves magyar lány nevét, még nem végeztek a halottkémi vizsgálattal sem. A legközelebbi rokonokat értesítették, a letartóztatott férfit kihallgatják.

A rendőrség jelenleg a lakosság segítségét várja az ügy felderítéséhez. Felhívást tettek közzé, hogy várják mindazok jelentkezését, akik egy nagy, fekete gurulós bőröndöt láttak július 18-a óta a környéken, vagy tudnak eltűnt huszonéves lányról a Thornfield Avenue vonzáskörzetében.

Nagyobb térképre váltás

Joanie Adler, aki a közelben lakik, elmondta: „Hátborzongató, hogy ilyen közel történt, mindenki megdöbbent.″ „Szerintünk máshol ölték meg, és idehozták a holttestet″ – tette hozzá Maggie Willmott. Richard Heraty a rendőrség felhívására bejelentette, hogy korábban látott valamit a bokorban a krikettpálya szélén, ami akár a holttest is lehetett.