18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fémdobozban tartottak egy 15 éves lányt

2013.07.26. 21:55 Módosítva: 2013.07.27. 11:00

Fémdobozban tartott fogva egy 15 éves lányt két amerikai férfi egy kaliforniai marihuána-ültetvényen. A lányt arra kényszerítették, hogy segítsen nekik a növény feldolgozásában. A férfiakat szexuális zaklatással, kábítószerrel való visszaéléssel és illegális fegyverbirtoklással is gyanúsítják – írja a Los Angeles Times.

Az ügyész szerint amikor a rendőrség először ment ki a 30 éves Ryan Balletto Lake County-i telkére április 29-én, még nem találtak semmit, ugyanakkor másnap a lány felhívta a rendőröket és csak annyit mondott, hogy jól van, és hogy Sacramentóban van Ballettóval. A rendőrök a mobil alapján beazonosították, hogy a lány egy nyugat-sacramentói hotelből telefonált, így tudták letartóztatni a két férfit.

A rendőrök egy csomag füvet, receptre kapható gyógyszereket, óvszereket és egy terhességi tesztet találtak náluk. A 24 éves Patrick Pearmainnél volt egy jegyzetfüzet, amiben olyan jegyzeteket találtak, amit a lánynak kellett felolvasni amikor a rendőrökkel beszélt.

A lány azt mondta a rendőröknek, hogy beleegyezéssel szexelt a férfiakkal, viszont az amerikai törvények szerint az ő korában ezt nem tehette legálisan. Azt mondta, hogy a két férfi elmondása szerint küldetésük volt a fűvel, és ő azért kellett nekik, mert jó volt a marihuána-levelek leszedésében és feldolgozásában.

Május elsején a rendőrök rajtaütöttek Balletto vidéki telkén, ahol egy lyukas fém dobozt találtak. Kívülről a lány nevének kezdőbetűje volt festékkel ráfújva, és emberi hajat is találtak benne. A lány elmondta, hogy három napig tartották a dobozban, és egy csövön keresztül adtak neki vizet. A rendőrök egy verset is találtak, amit a lány írt alá. A vers arról szólt, hogy milyen a dobozban lenni.

A telken szadomazo- és bondázsszexhez szükséges játékokat, egy véres törölközőt, 17 fegyvert és négyezer dollárt is találtak. A rendőrök a telken talált 1200 marihuánapalántát elpusztították.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy nem a 15 éves lány volt az egyetlen a farmon: találtak ugyanis egyemberi hajból álló levágott lófarkat is. A két férfi összesen 10 év börtönt kaphatha a tizenéves lány ügyében is bűnösnek találják őket.

Balletto felesége a történtek alatt otthon volt az öt gyerekükkel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport