Netanjahu perzsa erotikus oldalt követett Twitteren

2013.10.14. 15:46
kkkkkkkkkkkkk

Egy perzsa erotikus oldalt követett a Twitteren rövid ideig Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő. Így egyrészt egészen meglepő dolgok derültek ki a perzsa erotikáról, megtudhattuk például, hogy az oldal szerint már az is szexi, ha egy lány a fogamzásgátló tablettáit nézi, másrészt Netanjahu és stábja pironkodva kényszerült mentegetőzni, amiért a kormányfő hét órán keresztül követte az arcrapuszikkal és magukat takargató, kombinés rajzolt nőkkel izgató oldalt.

Netanjahu körülbelül 90 felhasználót követ Twitteren, főként követségeket, nemzetközi ügynökségeket és politikusokat. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott pár órára a @PersianHotBook is, amely magát „az első perzsa nyelvű szexkönyvként" hirdeti – írja a BBC. Az oldalon ehhez képest a legdurvább kép a női belső nemi szerveket ábrázolja, biológiatanköny-stílusban, dehát mit tudunk mit az erotikáról.

A PersianHotBook eddig nem volt túl ismert, vasárnap mindössze 15 követője volt, köztük az izraeli kormányfő. Netanjahu pártja szerint csupán technikai malőr történt, és már le is iratkoztak az erotikus oldalról. Az internet népe azonban azóta sem hagy nyugtot Netanjahunak, sokan azzal viccelődnek, hogy a miniszterelnök így akarta megtudni, mi az igazi iráni tömegpusztító fegyver.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport