Gyereket vettek, hogy bárki molesztálhassa

2013.12.10. 17:42
Nyolcezer dollárért, vagyis több mint 1,74 millió forintnak megfelelő összegért vett egy újszülött kisfiút az az amerikai pedofil férfipár, amelynek mindkét tagját elítélték kedden.

Peter Truong és Mark Newton valószínűleg Oroszországban vették a gyereket, akit aztán a fél világon át hurcoltak, hogy mások is molesztálhassák, írja a The Age. Truong és Newton videóra vették a bántalmazásokat, aztán a felvételeket továbbküldték más pedofiloknak a globális hálózaton, amelynek tagjai voltak. A kisfiút hatéves koráig valószínűleg legalább fél tucat idegen pedofil molesztálta a páron kívül.

 

Az indianapolisi bíróságon a 36 éves Truongot harminc év börtönre ítélték. Akár negyven évet is kaphatott volna, de mivel együttműködött a hatóságokkal, és segített megtalálni más pedofilokat, csökkentették az évek számát. Truong a bíróságon azt is elmesélte, hogy gyerekként és tinédzserként őt is molesztálták. Mára azonban megváltozott, mondta, és megköszönte a hatóságoknak, hogy megmentették őt és a fiát. Megbánta a bűneit, és bocsánatot kért.

A 42 éves Mark Newtont júniusban ítélték negyven év börtönre. A férfiakat 2011-ben Los Angelesben kapták el, a kisfiú azóta biztonságban van.

A világ pedofilhálózatának tagjai általában kettő és tíz év közötti gyerekeket molesztálnak, és a férfiak és kisfiúk kapcsolatát kölcsönös beleegyezésen alapulónak tekintik. A news.com.au cikke szerint a Truongék ügyében is nyomozó rendőrök az ügy kapcsán ígéretet tettek, hogy nem nyugszanak, amíg minden érintett bűnöst el nem kapnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport