Még mindig az anyjával él, és az halott

2014.02.10. 08:55

Halott anyjával élt együtt egy középkorú francia nő, a holttest több éve ülhetett ugyanabban a karosszékben. A nő anyját a hatóságok még évekkel ezelőtt kezdték keresni, már mindenki halottnak hitte. Az észak-nyugat franciaországi Bretagne régió kis falujában az idős asszony tényleg meghalt, de az egyetlen, aki tudott erről, nem szólt senkinek.

Az Independent szerint a 66 éves nő egész életét abban a faluban élte le, és anyjával együtt, aki ma 93 éves lenne, visszavonulva, mint remeték tengődtek. A rendőrség pénteken azért ment ki a házhoz, mert a szomszédok panaszkodtak az évek óta az udvaron álló szemét miatt, a közműszolgáltatók pedig a halmozódó kifizetetlen számlák miatt aggódtak.

Amikor a rendőrök kiérkeztek a nőhöz, az zavart volt, és össze-vissza beszélt, mesélte a rendőrfőkapitány a sajtónak. A hatóságok a lakásban még több szemetet találtak, az emeleten pedig egy székbe ültetett bomló holttestet.

Még nem tudni, hogy pontosan mikor és hogyan halhatott meg az asszony, de a hírek szerint 2010 óta senki sem látta. Lányát, aki zavartsága miatt nem tudott válaszolni a kérdésekre, a pszichiátriára szállították.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport