Életfogytiglant kaptak a thaiföldi magyar gyilkosok

2014.09.08. 13:05

Életük végéig rács mögött marad az a két magyar férfi, akiket egy másik magyar, Reisz Péter meggyilkolásával gyanúsítanak Thaiföldön, írja a Phuket News. A Móse Dávid névre kiállított útlevéllel is rendelkező N. Gábort bűnösnek találták emberölésben, amiért életfogytig tartó börtönt kapott, csakúgy mint Kvalka Lajos György, aki bevallotta, hogy segített a holttest eltüntetésében.

Az áldozat állítólag üzleti és baráti kapcsolatban állt Móse Dáviddal, aki többször is megszúrta, betörte a fejét, majd műanyag zacskókba csomagolva a közeli erdőben hagyta Reisz holttestét. Mósét Bangkokban kapták el, majd szállították Phuketbe, később Kvalka saját maga jelentkezett a helyi rendőrségnél, de tagadta az emberölés vádját. Azt viszont beismerte, hogy segített becsomagolni a holttestet és elvinni az erdőbe.

Móse Dávid emellett egy másik emberölési ügyben is érintett. Őt gyanúsítják ugyanis a 2011 februárjában eltűnt Csapai László milliomos eltűnésével is, akinek a csontjait Móse villájának padlója alatt találták meg Koh Samuiban. A férfi két éve, november végén bukott le, miután megtalálták Reisz holttestét. A gyilkosság valószínűleg egy 105 millió forintot érő ingatlan miatt történt, Móse később egy földeladási szerződésnél odahamisította Reisz nevét.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport