Erzsébet
1 °C
4 °C

Újabb rendőrgyilkosság az USA-ban

2014.12.21. 17:29

Vasárnap reggel pár órával a New York-i lövöldözés után a floridai Tampában is lelőttek egy rendőrt, írja az NBC News. A rendőrség egy csendháborítási ügyben szállt ki egy helyszínre Tampa közelében, ekkor történt a lövöldözés. A támadót már őrizetbe vették, de a helyi rendőrség egyelőre több részletet nem közölt, azt sem tudni, hogy van-e összefüggés a két eset között.

Nem sokon múlt egyébként, hogy ne kelljen vasárnap reggelig várni a harmadik áldozatra: a New York Post arról számolt be, hogy szombat este egy rendőr csak azért menekült meg a New York-i Bronxban, mert a támadójának kifogyott a töltény a fegyveréből. A rendőröket arról értesítették, hogy egy férfi a háza ablakából lövöldözik.

Amikor a helyszínre értek, felszólították, hogy dobja el a fegyverét, ehelyett viszont az egyik rendőrre célzott, de amikor rájött, hogy kifogyott a tár, zsebre vágta a fegyvert, és futni kezdett. A rendőrök néhány utcával arrébb elkapták.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?