Iphone vagy Android? Nem tudtak dönteni, kórházba kerültek

android-vs-apple
2015.04.19. 15:00

Az oklahomai Tulsában két férfi kórházba került, mivel tökrészegre itták magukat, és hosszas vitába kezdtek arról, hogy melyik a jobb telefon: az Iphone vagy az Android. Mivel a kérdésre több ezer szakújságíró és több milliárd felhasználó sem tudott egyértelmű választ adni, mi sem természetesebb, mint hogy a vita végére a két férfi jól összeverte egymást.

A tulsai rendőrség azt nyilatkozta, hogy egy nő riasztotta őket hajnali 1 órakor, mert egy vérző férfit látott botorkálni az Evergreen Apartments parkolójában. A helyszínre érkező rendőrök kiderítették, hogy a szobatársával lerészegedtek, és összevesztek a mobil operációs rendszereken. A vita végül odáig fajult, hogy a felek összetört sörösüvegekkel kezdték el összekaszabolni egymást.

A rendőrség nem árulta el, hogy végül az Iphone- vagy az Android-hívő fél törte össze a másik fején a sörösüveget. Sőt, teljesen meg vannak zavarodva. Ilyenkor általában klasszikus nyelvi panelekkel dolgoznak: előzetes szóváltást követően, X centiméter pengehosszúságú késsel, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Most viszont azt sem tudják, hogy ki ellen kéne vádat emelniük. Egyelőre annyit mondtak, hogy a sérülteket kórházba szállították.

Végül nem derült ki, hogy az Android vagy az Iphone a jobb telefon, pedig a helyi lap fotósa direkt megkérdezte a rendőröket is.