Megtalálták az összes utas holttestét az indonéz repülő roncsai között

2015.08.18. 08:34

Megtalálták az összes utas holttestét az elmúlt hétvégén lezuhant indonéz repülőgép roncsai között, nincsenek túlélői a szerencsétlenségnek, írja az MTI az indonéz közlekedési minisztérium szóvivőjének közleménye alapján.

A repülőgépen negyvenkilenc utas - köztük öt gyermek - és az ötfős legénység tartózkodott a baleset pillanatában. "A gép teljesen szétroncsolódott. Nagyon valószínűtlen, hogy túlélőkre bukkanjunk" − mondta Bambang Sulistio, az indonéz kutató- és mentőszolgálat vezetője azt követően, hogy a mentőalakulatok elértek a roncsokhoz.

Nem sokkal később J. A Barata szóvivő azt közölte, hogy mind az 54 holttestet megtalálták. Előkerült a repülőgép fekete doboza is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk a Trigana Air Service légitársaság belföldi útvonalon közlekedő ATR42 típusú repülőgépe Indonézia keleti részén zuhant le, mintegy 12 kilométerre Oksibil várostól, rossz időjárási körülmények között.

Tegnap megírtuk, hogy megtalálták az 54 emberrel a fedélzetén vasárnap eltűnt indonéz repülőgép roncsait Pápua tartományban. Hogy vannak-e túlélők, egyelőre nem volt ismert, a repülőgépen ellenben rengeteg készpénzt találtak. Négy zsákban 6,5 milliárd rupiát (130 millió forint), írja a BBC.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport