Dömötör
9 °C
18 °C
Index - In English In English Eng
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón az egyik cambrilsi támadó lelövése

2017.08.18. 15:16 Módosítva: 2017.08.18. 15:43

Egy brit turista ott volt, amikor az egyik támadót lelőtték hajnalban Cambrilsban a rendőrök, írja a Sky News. A telefonjával készített videón látszik, hogy a férfin egy ezüstszínű mellény volt, és a kezében is tartott valamit, de utólag kiderült, hogy a kamumellényben nem volt robbanószer.

Mint megírtuk, néhány órával a barcelonai kisbuszos merénylet után újabbat hajtottak végre a terroristák a katalán fővárostól száz kilométerre fekvő Cambrilsban.

Öt férfi hajtott egy Audi A3 autóval gyalogosok közé, hét embert – köztük egy rendőrt – megsebesítettek. Az egyik válságos állapotú sérült péntek délután életét vesztette.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy négy támadó a helyszínen, egy ötödik később halt bele sérüléseibe. Pénteken azt is bejelentették, hogy négy terroristával ugyanaz az egy rendőr végzett. A cambrilsi támadóknál balták és kések is voltak, egyikük megsebesített egy embert az arcán, mielőtt lelőtték volna őket.

A felvételt készítő Fitzroy Davis a Sky Newsnak és a BBC-nek is nyilatkozott. Azt mondta, hogy éppen egy étteremben vacsoráztak, amikor látták, hogy mindenki szaladni kezd az utcán. Ő viszont nem a másik irányba futott, hanem közelebb ment, és a telefonjával felvette, mi történik.

Egy rendőr figyelmeztető lövéseket adott le, de a támadó nem állt meg. Ezután újra rálőttek a férfira, aki hátraesett, de utána felkelt, és tovább közelített a rendőrök felé. Végül az egyik rendőr megint rálőtt, a férfi pedig összeesett.

A barcelonai, és az azt követő cambrilsi támadás részleteiről itt írtunk>>>

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport