Óvóhelyen töltötte a nászéjszakát az ifjú pár

2017.09.23. 11:13

A pusztító földrengés miatt egy menedékhelyen volt kénytelen eltölteni a nászéjszakáját egy friss házaspár Mexikóban – írja az AP hírügynökség.

Jorge Daniel Huitzil és Erika Castillo Aparicio úgy tervezte, hogy a héten tartják az esküvőjüket, de a 7,1-es erősségű keddi földrengés a terveiket is felborította. Az otthonuk olyan súlyosan megsérült, hogy életveszélyessé vált, tehát nagyobb bajuk is volt, mint a házassági előkészületek.

Az élet viszont nem állhat meg: kiderült, hogy ha elhalasztják az esküvőt, elvész a foglalásuk a városházán, azzal az 1019 pesóval (15 ezer forinttal) együtt, amit fizettek érte.

Nem számítottunk a földrengésre, és nem tudtuk lemondani az esküvőt, szóval ma megtartottuk

– mondta Huitzil.

A ceremónia után visszamentek az ideiglenes menhelyre, amelyet az életveszélyesség vált házuk közelében, sátrakból hoztak létre egy téren. A családtagok és az otthonaikat szintén elhagyni kényszerült nagyjából nyolcvan szomszéd pedig mindent megtett, hogy az ifjú pár a körülményekhez képest meg tudja ünnepelni a nagy napot. Valaki szerzett egy gitárt, a násznép együtt énekelt, még két torta is előkerült valahonnan. Az egyházi esküvőt viszont elhalasztották.

Még mindig bizonytalanok vagyunk a helyzetünk miatt. De az élet megy tovább. Ha tudunk, megyünk tovább mi is

– mondta Castillo.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport