Judit
3 °C
7 °C

Trump: Igazából zseni vagyok

2018.01.06. 15:38 Módosítva: 2018-01-06 16:24:46

Szokásához híven a Twitteren reagált Donald Trump amerikai elnök a róla megjelent könyv nem túl hízelgő állításaira. A Michael Wolff újságíró könyvének fő üzenete, hogy az elnök egy gyerekes személyiségű, veszélyes idióta. A pénteken megjelent kötetet nagy várakozás kísérte az Egyesült Államokban, iPhone- vagy Harry Potter-premierekhez hasonló sorok kígyóztak a könyvesboltok előtt, sok helyen pár perc alatt el is fogyott az összes példány. 

Az elnök válaszüzenete olyan hosszúra sikeredett, hogy csak 3 posztban fért el, és egyáltalán nem szerénykedte el a dolgot: lényegében azt állítja magáról, hogy egy zseni. Ezen kívül azzal vádolja a szerinte álhíreket közlő mainstream sajtót, hogy azért kaparták elő az elmezavar- és intelligencia-kártyát, mert mostanra kiderült a közvélemény számára, hogy az orosz befolyásról szóló elméleteik nem igazak. 

...tulajdonképpen két igazán komoly értéket birtokoltam egész életemben, a szellemi stabilitást és az eszességet

– írta Trump, a következő posztban pedig hozzátette, hogy mivel első próbálkozásra sikerült az USA elnöki székébe kerülnie, nemcsak hogy eszesnek, hanem kifejezetten zseninek kellene őt tartani. Mint fogalmazott, 

egy rendkívül stabil zseninek!

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?