Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bordélyházakban razziáznak Németországban

2018.04.18. 07:45 Módosítva: 2018-04-18 10:54:20

Országos razziát indított szerdán a német szövetségi rendőrség a szervezett bűnözés ellen - közölte az MTI. A razziázó rendőrök a szövetségi rendőrség létezése óta a legszélesebb intézkedési jogkört kapták meg most a feladat elvégzéséhez.

A Bild című lap értesülése szerint

a rendőrség az embercsempészetre és szexrabszolgaságra koncentrál. A piros lámpás negyedekben több mint 60 bordélyházat kutatnak át.

Területileg Észak-Rajna-Vesztfáliára összpontosítanak. A dpa hírügynökség a stuttgarti szövetségi rendőrségi igazgatóság szóvivőjétől úgy értesült, hogy főleg a szexrabszolgaként kézről kézre adott, hamis vízummal az országba hozott thaiföldi nők és transzneműek áruba bocsájtóit keresik, konkrétan 17 feltételezett főbűnöst. A frankfurti főügyészség által elrendel razziákban mintegy 1500 rendőr vesz részt.

Frissítés: A ZDF köztévé szerint kizárólag nőkből állt az embercsempész maffia vezetősége. Több embert elfogtak, és számos további személyt őrizetbe vettek.